![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi ja sam još uvijek poprilično novak, ali ja sam prilično ponosan na koliko dobro je izašao s200
Recite mi, što mislite Ovo je jedna jednostavna 5 minuit ![]() i dodao da ova kiša, nego mnogo i ja animirani ga sinoć ali mi je obrisana ![]() ![]() lol ovo sam ukrao i stavite moje ime na kraju ![]() taj od nule koristeći filtere My System: Cewy je čudo macine
|
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Vrlo funky. Kad sam se Photoshop CS3 ja mogu početi ponovno. Lijep. |
|
| |||
| |||
| IM ponosni ovaj lol Pokazalo se dobro |
|
| |||
| |||
| Što ti na to? Dan |
|
| |||
| |||
| na photoshop cs2 |
|
| |||
| |||
| Lijep. Moja omiljena stvar bila "topiti" Lol. |
|
| |||
| |||
| ovo je jedan od mojih prijatelja tigra I uze balegar ručke off i spremnik goriva kapom i onda aded previše usp lol vam mogu reći svojim photoshopped ali mislim njegove dobro za iskušenik poput mene |
|
| |||
| |||
| Sviđa mi se kako ste nastavili s refleksije. Izgleda dobro |
|
| |||
| |||
| cf možda previše, ali sam htjela vidjeti ako ja mogu učiniti više nego samo hauba i čine ga gledati u stvarnom ja je photoshop za oko mjesec dana ... prije godinu dana i to samo činio teksta i gif obraćajući reinstalled ga i ja prije 2 noći ... im prilično ponosni da considreing sam ga koriste samo za oko 3 sata |