![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi én még elég kezdő, de én inkább büszke arra, hogy milyen jól jött ki az S200
mondd meg, mit gondol Ez egy egyszerű, 5 minuit egy ![]() Azt hozzátette, hogy ez az eső, de a sok, és én ezt tegnap este animációs de hagyni, hogy ![]() ![]() lol ez csak ellopta, és a nevem a végén ![]() tette ezt a semmiből szűrők használatával My System: Cewy a csoda macine
|
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Nagyon funky. Mikor Photoshop CS3 talán újra kezdődik. Kedves. |
|
| |||
| |||
| im büszke ez lol kiderült jól |
|
| |||
| |||
| Mit csináltál rajta? Dan |
|
| |||
| |||
| A Photoshop CS2 |
|
| |||
| |||
| Kedves. Az én kedvencem az volt, "render" Lol. |
|
| |||
| |||
| Ez az egyik barátom Tigra Én a dor kezeli le és az üzemanyag-tartály kupak majd aded jóval cf lol lehet tudni, hogy photoshopped, de azt hiszem, hogy jót tesz egy újonc, mint én |
|
| |||
| |||
| Tetszik, hogyan folytatódott a mérlegelés. Jól néz ki |
|
| |||
| |||
| Lehet, hogy sokkal cf de én akartam, hogy lássa, tudtam csinálni, nem csak a motorháztetőt, és azt a látszatot igazi Volt photoshop körülbelül egy hónap ... egy évvel ezelőtt, és nem csak a szöveg és gif konvertáló és én újra azt 2 nappal ezelõtt ... im nagyon büszkék, hogy considreing én csak azt a körülbelül 3 óra |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Alkalmazzuk a képek az emberek photoshop | computeruler | Multimédia és kodekek | 19 | 10. október 2008 14:35 |
| Internet Képek | YuliaNichya | Web böngésző és FTP Clients | 4 | 4. december 2007 17:54 |
| Tudna én képeket probléma van a LAN-én? | englishtea | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 5 | 31. október 2007 10:33 |
| Téma eszközök | |
| |