![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš esu gana naujokas, bet aš didžiuojuosi, o kaip gerai S200 išėjo
papasakok man, ką manote Tai paprastas 5 Minuit vienas ![]() Aš pridūrė, kad tai lietus, bet daug ir i animacinis ji praeitą naktį, bet aš jį ištrinti ![]() ![]() Lol tai vienas aš tiesiog pavogė ir mano vardą pabaigos ![]() Ar tai iš naujo, naudojant filtrus, Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Labai funky. Kai aš gausiu Photoshop CS3 galiu pradėti iš naujo. Gražus. |
|
| |||
| |||
| im didžiuotis viena Lol jis pasirodė gerai |
|
| |||
| |||
| Ką jūs į tai? Dan |
|
| |||
| |||
| apie Photoshop CS2 |
|
| |||
| |||
| Gražus. Mano mėgstamas dalykas buvo "padaryti" Lol. |
|
| |||
| |||
| Tai vienas iš mano draugų Tigra laikiausi Dor rankenos išjungti ir degalų bako dangtelis tada aded žymiai plg lol galite pasakyti savo photoshopped bet manau, kad jos gerai, kaip man pradedantysis |
|
| |||
| |||
| Man patinka kaip tu toliau su atspindys. Gera |
|
| |||
| |||
| Gal žymiai plg bet aš norėjau sužinoti, ar aš galėčiau padaryti daugiau nei tik variklio dangtį ir kad jis atrodo realus turėjau Photoshop apie mėnesį ... metus, ir tai padarė tik tekstas ir GIF konvertuoti ir aš iš naujo ją 2 naktys atgal ... jiems labai didžiuojuosi, kad considreing Aš naudojamas tik jį apie 3 valandas |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Prašyti atvaizdus žmonių Photoshop | computeruler | Multimedia & Codecs | 19 | 10 spalis 2008 14:35 |
| Interneto vaizdai | YuliaNichya | Naršyklėms & FTP Klientai | 4 | Gruodis 4, 2007 17:54 |
| Ar mano paveikslėlius problemą reikia kažką daryti su mano LAN? | englishtea | Networking, Modems & VoIP | 5 | 31 spalis 2007 10:33 |
| Temos įrankiai | |
| |