![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi i am still diezgan iesācējs, bet es esmu diezgan lepns par to, cik labi s200 iznāca
man pateikt, ko tu domā Šis ir vienkāršs 5 minuit viens ![]() I pievienotās lietus šim, bet arī daudz un i animācijas ka pēdējā naktī, bet Es izdzēsu to ![]() ![]() lol tas man vienkārši nozaga un nodot manu vārdu uz gala ![]() to izdarīja no nulles izmantojot filtrus Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine
|
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Ļoti bailīgs. Kad es saņemšu Photoshop CS3 es varētu sākt no jauna. Jauks. |
|
| |||
| |||
| im lepns par šo vienu lol izrādījās arī |
|
| |||
| |||
| Ko jūs par to? Dan |
|
| |||
| |||
| par CS2 Photoshop |
|
| |||
| |||
| Jauks. Mana mīļākā lieta ir "padarīt" Lol. |
|
| |||
| |||
| šis ir viens no maniem draugiem tigra Es iedzēru dor rokturi izslēgts un degvielas tvertnes vāciņu un tad aded ar daudz cf lol varat pateikt savu photoshopped bet es domāju, ka tā laba iesācēju kā man |
|
| |||
| |||
| Man patīk, kā jūs turpināt ar pārdomām. Izskatās labi |
|
| |||
| |||
| varbūt ir daudz cf bet es gribētu redzēt, ja es varētu darīt vairāk nekā tikai pārsegu un likties nekustamā Man bija Photoshop par mēnesi ... pirms gada, un tikai darīja tekstu un gif pārveidei un i pārinstalēta, tā 2 naktis pirms ... im diezgan lepni, ka considreing i ir izmantoti tikai to apmēram 3 stundas |
![]() |
|
| Bookmarks |