![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi jestem jeszcze całkiem początkujących, ale ja jestem dumny, a jak dobrze S200 wyszedł
powiedz mi, co myślisz Jest to prosty 5 minuit jeden ![]() Dodałem do tego deszcz, ale i dużo i animowanych to ostatniej nocy, ale i usunięciem ![]() ![]() lol ten właśnie ukradł i umieścić moje nazwisko na końcu ![]() to zrobił od podstaw przy użyciu filtrów My System: Cewy to zastanawiam Macine
|
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Bardzo funky. Kiedy ja dostać Photoshop CS3 i może zacząć ponownie. Fajny. |
|
| |||
| |||
| im dumni z tego lol okazało się również |
|
| |||
| |||
| Co robiłeś na to? Dan |
|
| |||
| |||
| w Photoshop CS2 |
|
| |||
| |||
| Fajny. Moja ulubiona było "uczynić" Lol. |
|
| |||
| |||
| jest to jeden z moich przyjaciół Tigra Wziąłem dor uchwyty startu i korek wlewu paliwa a następnie aded znacznie por. lol możesz powiedzieć jej photoshopped ale myślę, że jej dobre dla początkujących jak ja |
|
| |||
| |||
| Lubię jak kontynuowane z refleksji. Wygląda dobrze |
|
| |||
| |||
| może znacznie por. ale chciałam zobaczyć, czy mogę zrobić więcej niż tylko maskę i sprawić wrażenie realnego Miałem Photoshop za około miesiąc ... rok temu, a nie tylko tekst i gif przebudowę i ponownie zainstalować go i 2 noce temu ... im bardzo dumny, że mam tylko considreing ją na około 3 godziny |