![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi sunt încă destul de un începător, dar eu sunt destul de mândru de cât de bine a iesit S200
Spune-mi ce crezi Aceasta este o simplă 5 minuit o ![]() am adăugat la această ploaie de mult, dar să şi i animat-o azi-noapte, dar am şters-o ![]() ![]() lol asta am furat şi pune numele meu pe la sfârşitul ![]() a facut asta de la zero folosind filtre Sistemul meu: Cewy de mirare macine
|
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Foarte ciudat. Când mă Photoshop CS3 i-ar putea începe din nou. Drăguţ. |
|
| |||
| |||
| im mândru de asta lol s-bine |
|
| |||
| |||
| Ce-ai făcut pe el? Dan |
|
| |||
| |||
| pe Photoshop CS2 |
|
| |||
| |||
| Drăguţ. Meu preferat lucru a fost "da" hohot de râs. |
|
| |||
| |||
| Acesta este unul dintre prietenii mei tigra Mi-am luat de dor de pe mânere şi a rezervorului de combustibil capac şi apoi să aded mult CF lol puteţi să-i spuneţi acestuia photoshopped, dar cred că ei bine pentru un novice ca mine |
|
| |||
| |||
| Îmi place cum ai continuat cu reflecţie. Arată bine |
|
| |||
| |||
| poate de mult pentru a se vedea, dar am vrut să văd dacă am putea face mai mult decât de înveliş de protecţie şi să-l uite real Am avut photoshop pentru despre o lună ... cu un an în urmă şi nu numai de text şi de conversie a gif si am reinstalat acesta 2 nopţi în urmă ... im destul de mândru de faptul că considreing am folosit-o doar pentru circa 3 oră |
![]() |
|
| Marcaje |