![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ahoj já jsem ještě docela nového, ale já jsem pomerne hrdý na to, ako dobre je S200 vyšel
povedz mi, čo si myslíte Ide o jednoduchú 5 minuit jedna ![]() pridaný aj daždi, ale k tomuto ďaleko a to aj animované posledná noc, ale aj to sa vypúšťa ![]() ![]() lol tohle som ukradol a vložia moje meno na konci ![]() sa to od začiatku pomocou filtrov Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Veľmi funky. Keď som si Photoshop CS3 aj mohli začať znova. Pekný. |
|
| |||
| |||
| im hrdý na tento lol to dopadlo dobre |
|
| |||
| |||
| Čo ste dělal na to? Dan |
|
| |||
| |||
| na photoshop CS2 |
|
| |||
| |||
| Pekný. Moje najobľúbenejšie vec je "urobiť" Lol. |
|
| |||
| |||
| To je jeden z mojich priateľov Tigra Vzal som DOR rukoväte vypnúť a viečko palivovej nádrže a potom ADEDY oveľa porov lol môžete rozprávať svoje photoshopped, ale myslím, že jeho dobrý pre nováčikov, ako som ja |
|
| |||
| |||
| Páči sa mi, ako sa pokračuje s odrazom. Vyzerá to dobre |
|
| |||
| |||
| Možno až moc porov. Ale chcel som zistiť, či by som mohol urobiť viac, než len kapotu a urobiť z neho pozrieť v reálnom Musel som photoshop asi mesiac ... pred rokom, a to iba v texte a gif prestavbu a to aj preinštalovať 2 dni ... im docela hrdý, že som considreing použité len to asi 3 hodiny |