![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привет я ще зовсім новачок, але я дуже пишаюся тим, як добре вийшло S200
Скажіть, що ви думаєте Це просто одна Minuit 5 ![]() Я додав до цього дощу, але й багато чого, і я анімованих це вчора ввечері, але я видалив його ![]() ![]() LOL цього я просто вкрали і поставити своє ім'я на кінець ![]() зробили це з нуля, використовуючи фільтри Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Дуже фанки. Коли я отримую Photoshop CS3 я міг почати все заново. Милий. |
|
| |||
| |||
| їм пишатися цим одним LOL виявилося добре |
|
| |||
| |||
| Що ти робив на ній? Dan |
|
| |||
| |||
| на Photoshop CS2 |
|
| |||
| |||
| Милий. Моя улюблена річ була "зробити" LOL. |
|
| |||
| |||
| Це один з моїх друзів Tigra Я взяв дор Off ручками і кришкою паливного бака а потім aded до набагато LOL Cf ви можете сказати своїм Photoshopped але я вважаю своїм добрим для новачків на зразок мене |
|
| |||
| |||
| Мені подобається, як ти продовжував з відображенням. Виглядає добре |
|
| |||
| |||
| Може бути, до набагато Cf але я хотів би бачити, якщо я міг би зробити більше, ніж просто капот і зробити його реальним Я Photoshop близько місяця ... рік тому, і тільки не текст і малюнок перетворення, і я поміняти його 2 дні тому ... їм дуже пишався, що considreing я використав тільки його приблизно на 3 години |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Застосувати зображення людей в Photoshop | computeruler | Мультимедіа & кодеки | 19 | 10 жовтня 2008 14:35 |
| Інтернет зображення | YuliaNichya | Веб-браузери & FTP-клієнти | 4 | 4 грудня 2007 17:54 |
| Чи можуть мої зображення проблема бути щось зробити з моєї локальної мережі? | englishtea | Мережа, Модеми & VoIP | 5 | 31 жовтня 2007 10:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |