![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi guys, Noriu padaryti papildomų kopijų mano vestuvės DVD pasidalinti su savo šeima ir draugais, bet noriu juos kaip originalo. Ar yra kokia nors programinė įranga, nukopijuokite visą DVD kaip originalo kokybę? Ačiū už pagalbą iš anksto! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Darant prielaidą, kaip tai vestuviniai video, kad jis neturi apsaugos nuo kopijavimo / copywrite ....... jeigu video yra mažesnis kaip 4.37gb, kodėl gi ne tiesiog naudokite Nero, arba panašių deginimo programą, siekiant, kad disko į diską kopiją.
Jei klipas yra daugiau kaip 4.37gb, vis tiek galite naudoti anksčiau aprašytu metodu, naudojant dual layer diską, arba jei jūsų Burner doesn't support dual layer, jums reikia perkoduoti (shrink) vaizdo prisitaikyti prie vienu sluoksniu (DVD5) diską, naudojant suspaudimo programa, kaip shrinkto5 programa evilfantasy susiję su pirmiau. Tai tikrai priklauso nuo to kokiu formatu jūsų originalas .. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| Phil yra teisinga, ir jei turite Nero, jums gali tekti Nero recode kad darys mažėja jums? Žinoma, jei turite Linux turėsite visus įrankius, kurių jums reikia!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Closed. |