![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj kluci,
Chcem urobiť ďalšie kópie mojej svadbe DVD video zdieľať so svojou rodinou a priateľmi, ale chcem, aby boli ako pôvodný. Existuje nejaký softvér, ktorý kópiu celého DVD s kvalitou, ako je pôvodná? Vďaka vopred za pomoc! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Za predpokladu, že je to ako svadobné video, ktoré nemá ochranu proti kopírovaniu / copywrite ....... v prípade, že video je menšia ako +4,37 gigabajt, prečo používať práve Nero alebo podobné pálenie program, aby sa na disku na disk kopírovať.
Ak je video väčšie ako +4,37 gigabajt, môžete použiť vyššie uvedená metóda, pomocou dvojvrstvový disk, alebo ak je vaše Horák nepodporuje dvojvrstvový, budete si musieť transcode (cvokař) na video, aby sa zmestili na jeden jednovrstvového (DVD5) disk, s použitím kompresní program, rovnako ako shrinkto5 program evilfantasy súvisí s vyššie. To naozaj záleží, čo na svojej pôvodnej podobe je .. Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
|
|||
|
|||
|
Phil má pravdu, a ak máte Nero môžete mať Nero Recode, ktorý urobí ubúdajúce pre vás?
Samozrejme, ak máte Linux, budete musieť všetky nástroje, ktoré potrebujete!
|
|||
|
|||
|
Zatvorené.
|