![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок момачки, Желим упућивање додатних копија моје венчање ДВД видео делити са својом породицом и пријатељима, али желим их као оригинални један. Има ли било који софтвер који копирајте цео ДВД са квалитетом као један оригинални? Хвала на помоћи унапред! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Претпостављајући да је то венчање видео, да нема заштиту од копирања / цопыурите ....... Ако видео буде мање од 4.37гб, зашто не праведан коришћење Неро или сличним паљења програма, направити копију диска на диск.
Ако је видео је више него 4.37гб, још увек можете користити горње метода, помоћу дуал лаыер диска, или ако је Ваш пламеник не подржава дуал лаыер, мораћете да трансцоде (психијатар) видео, да стане на један слој (ДВД5) диск, програм помоћу компресије, попут схринкто5 програм евилфантасы везана за каснији. То заиста зависи шта је ваш изворни формат .. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| Пхил је право, а ако сте ви мај имати Нерон Нерон Рецоде да ће снебивање учинити за вас? Наравно, ако имате Линукс ћете имати све алате који вам је потребан!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Затворена. |