![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, Я хочу зробити додаткову копію моєму весіллі DVD відео, щоб поділитися з родиною і друзями, але я хочу, щоб їх як оригінальний варіант. Чи є які-небудь програмне забезпечення, що всі копії DVD з якістю як оригінальний варіант? Дякуємо за допомогу заздалегідь! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вважаючи, як це весілля, що у нього немає захисту від копіювання / copywrite ....... Якщо відео менше 4.37gb, чому б просто не використовувати Nero або аналогічної програми горіння, щоб з диска на диск скопіювати.
Якщо відео більш ніж 4.37gb, ви все ще можете використовувати вищевказані методи, з використанням подвійний шар диску, або якщо ваша пальник не підтримує Dual Layer, вам доведеться перекодувати (термоусадочні) відео, щоб помістилася на одношаровий (DVD5) диска, використовуючи програму стиснення, як shrinkto5 програми evilfantasy пов'язані вище. Це залежить, який формат оригіналу зовсім .. Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Філ є правильним, і якщо у вас є Nero ви можете Nero Recode, що буде робити скороченням для вас? Звичайно, якщо у вас є Linux ви будете мати всі необхідні кошти!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Закрито. |