![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| преди моя компютър chekup-бях ABL да играят много ofgames др - но след това аз мравка играят един gmae всеки аз инсталирате играта и липома и натиснете иконата на играта-на екрана ще се balck за около 2 секунди след което тя ще се върна на работния плот ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво искаш да кажеш "PC проверка"?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте се актуализира с най-новите графични драйвери.
| |||
| |||
| Im Съжалявам за начина, по който аз написани неща от предишните си постове-то е само, че бях в бързаме - Искам да кажа от какво е преглед на тези неща, когато едно лице frm PC WORLD слиза вашия дом и ъпгрейди и т.н. актуализиране ми шофьори? DONT аз искам да бъда груб, но Не знам как да се също така преди преглед от PC WORLD Ги-то е работило добре отколкото за отделеното време mcuh оценявам |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|