![]() |
|
| |||
| |||
| πριν από τον υπολογιστή μου chekup-i ABl ήταν αρκετό για να παίξει ofgames κτλ - αλλά μετά την θ μυρμήγκι παίξει ένα ενιαίο gmae everytime i εγκαταστήσετε ένα παιχνίδι και χελώνι i πατήστε το εικονίδιο του παιχνιδιού, η οθόνη θα γίνει balck για περίπου 2 δευτερόλεπτα, τότε θα πάμε πίσω στην επιφάνεια εργασίας ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι εννοείς "PC τσεκάπ";
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάστε την ενημέρωση με τα τελευταία προγράμματα οδήγησης γραφικών.
| |||
| |||
| im συγγνώμη για τον τρόπο με τον οποίο θ γραπτή stuff στις προηγούμενες θέσεις μου-ήταν απλώς ότι είμαι σε μια βιασύνη - τι εννοώ με τσεκάπ είναι αυτά τα πράγματα, όταν ένα άτομο FRM τεμ κόσμος έρχεται κάτω το σπίτι σας και αναβαθμίσεις κτλ ενημέρωση μου οδηγούς; i dont θέλουν να είναι αγενής, αλλά i dont ξέρει πώς να Επίσης, πριν από την εξέταση από το PC World Guy-εργασίας ήταν ωραία thanx για το χρόνο σας mcuh εκτίμησα |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|