![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| moj pc chekup prije nego što sam bio-abl igrati ofgames etc obilje - ali nakon što sam mrav igraju jednu gmae sve sam instalirati igru i izraslina i pritisnite ikonu igre-ekranu će ići balck za oko 2 sekunde onda će se vratiti na desktop ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kako to misliš "PC revizija"?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušajte ažirirajući za najnovije grafičke drivere.
| |||
| |||
| im žao za pisana građa i način na moj prethodni post-to je bio samo da sam bio u žurbi - što mislim po provjera je ono kada se osoba frm PC World silazi svoju kuću i nadograđuje etc ažuriranja moje drivere? ja dont ištanje biti nepristojan, ali ja dont znati kako također prije provjera iz PC World-Gvido je fino rade Hvala na vašem vremenu mcuh cijenjen |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|