![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| elõtt chekup pc-én abl játszani rengeteg ofgames etc - de utána i ant játszani egy gmae everytime telepíteni a játékot, és wen i sajtó az ikonra a játék a képernyőn, majd balck körülbelül 2 másodperc, akkor menj vissza az asztalon ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mit jelent "PC-vizsgálat"?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbálja meg frissíteni a legújabb grafikus illesztőprogramok.
| |||
| |||
| im sajnálom, hogy én írt cucc a korábbi állás-csak volt, hogy én egy sietős - mit jelent a vizsgálat azokat a dolgokat, amikor egy személy frm db világ jön le a házat és a frissítéseket, stb frissítését én járművezetők? i dont wanna be durva, de én dont tud hogyan kell még mielőtt a vizsgálat a világ PC-it a fickó volt, finom munka thanx for your time mcuh appreciated |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| SEGÍTSÉG, Dont az 1. dolog a számítógép .. | Siman6969 | Cases & Power Supplies | 8 | Tegnap 14:34 |
| Dont Know What I Wanna Do - Need Foglalkoztatási Irány | robina80 | Off Topic Discussion | 4 | 25. február 2009 12:14 |
| Ne próbálja meg ezt otthon | redden137 | Cases & Power Supplies | 16 | 2. október 2008 08:41 |
| Segítségre van szükségem, és én dont tud hova menni? | Sasquatch | Általános fémáru Chat | 12 | 22. március 2008 04:36 |
| Segítségre van szüksége i dont tud hogyan kell használni? | Cew27 | Cases & Power Supplies | 6 | 25. december 2007 15:39 |
| Téma eszközök | |
| |