![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| prieš mano PC chekup-buvau ABl žaisti daug ofgames etc - bet po to aš ant vaidinti vieną gmae Everytime įdiegti žaidimą ir Wen I Pranešimai apie žaidimą piktogramos ekrane bus balck apie 2 sekundes, tada jis sugrįš į darbalaukį ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ką reiškia "PC apžiūra"?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pabandykite atnaujinti į naujausią vaizdo tvarkykles.
| |||
| |||
| im sorry for way I rašytinę medžiagą apie savo ankstesnes žinutes, tai buvo tik, kad buvau neskuba - ką reiškia "rūpestis yra tie dalykai, kai asmuo frm PC World nužengia savo namus ir atnaujinimo ir tt Atnaujinta Mano vairuotojų? I dont wanna be rude but i dont know how to Taip pat prieš iš PC World vaikinas Kontrolė-ji dirbo gerai Thanx už jūsų laiką mcuh vertinami |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|