![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| мој пц цхекуп пре него што сам био-абл играти офгамес етц обиље -- али након што сам мрав играју једну гмае све сам инсталирате игру и израсток и притисните икону игре-екрану ће ићи балцк за око 2 секунде онда ће се вратити на десктоп ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Како то мислиш "ПЦ ревизија"?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушајте модернизација за најновије графичке дривер.
| |||
| |||
| им жао за писана грађа и начин на мој претходни пост-то је био само да сам био у журби -- што мислим по провера је оно када се лице фрм ПЦ Уорлд силази своју кућу и надограђује етц исправке моје дривер? ја донт оскудица бити непристојан, али ја донт кноткле како такође пре провера из ПЦ Уорлд-тип је фино раде Хвала на вашем времену мцух цењен |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ХЕЛП ноцас ми 1. ствар рачунара .. | Симан6969 | Цасес & Поуер Супплиес | 8 | 25. новембар 2009 14:34 |
| Ја донт кноткле шта желите да урадите - Неед Дирекција за запошљавање | робина80 | Офф Топиц Дисцуссион | 4 | 25 фебруар 2009 12:14 |
| Донт пробати овај код куће | редден137 | Цасес & Поуер Супплиес | 16 | 2 октобар 2008 08:41 |
| Треба ми помоћ, а ја не знам где ићи? | Саскуатцх | Генерал Хардуаре Цхат | 12 | 22 март 2008 04:36 |
| Требате помоћ ја донт кноткле како за корист то? | Цеу27 | Цасес & Поуер Супплиес | 6 | 25 децембар 2007 15:39 |
| Тхреад Тоолс | |
| |