![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| перед комп'ютером chekup-я ABL грати багато і т.д. ofgames -- але після цього я мурах грати одну gmae Everytime я встановити гру і Вень Цзябао і натисніть на іконку в грі на екрані буде йти Balck близько 2 секунд, після чого воно буде повернутися на робочий стіл ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що ти маєш на увазі "PC Checkup"?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте оновити до останньої графічні драйвери.
| |||
| |||
| Im Sorry за те, як я написав матеріал на моїй попередній посаді, саме це я була в нагальному що я маю на увазі під перевірку це ті речі, коли людина FRM PC світ переходить на ваш будинок і оновлення і т.д. оновлення драйверів? Я не хочете бути грубим, але я не знаю як Також перед обстеженням з ПК хлопець Мир-він працює штраф Thanx за ваш час mcuh оцінили |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| ХЕЛП, Dont Know 1 Thing About .. Комп'ютерні | Siman6969 | Справа & блоки живлення | 8 | 25 листопада 2009 14:34 |
| Чи не знаю, що я хочу зробити - Need зайнятості напрям | robina80 | Off Topic Discussion | 4 | 25 лютого 2009 12:14 |
| Dont Try This At Home | redden137 | Справа & блоки живлення | 16 | 2 жовтня 2008 08:41 |
| Мені потрібна допомога, і я не знаю, куди йти? | Sasquatch | Генеральний обладнання чат | 12 | 22 березня 2008 04:36 |
| Потрібна допомога я не знаю, як його використовувати? | Cew27 | Справа & блоки живлення | 6 | 25 грудня 2007 15:39 |
| Різьба Інструменти | |
| |