Vista x64 Pro, SP2.
Имам ASRock P43Twins 1600 с бордови 5,1 съраунд звук.
Не е имал някакви проблеми, преди reformatting моя компютър и повторно инсталиране на Windows (поради основен регистър проблем); все пак, тъй като това не мога да се работи правилно аудио разговори през MSN.
Хората могат да ме чуе, но не мога да ги чуя.
Мога да се определи това като отидете в Realtek HD аудио мениджър в контролния панел и преминаването от 5.1 до стерео. Естествено искам 5,1 за моята музика и игри и т.н., но не мога да разбера защо MSN аудио разговори се свири от 5,1
Ето как изглежда:
Аз сте инсталирали нормални аудио драйвери / програма от дънната диск ", а също и да ги актуализира последната версия (и двете пряко от Realtek сайт и чрез самия Windows)
И така, как мога да си 5,1 работи правилно отново?
Също така, трябва да подчертаем, че след като правиш справедлив малко Googling по този въпрос, много хора са склонни да препоръчват преминаване от аналогово към цифрово. Аз обаче не може да изглежда да направите това, когато го правя, и тест, аз да не звук.
В идеалния Бих искал 5,1 цифров съраунд звук и вървят нормално. : embarased
Съжалявам, ако това е грешен форум между другото. Той би могъл да отиде в една от няколко категории, и както предполага, че е бил водач на моторно превозно средство издава Сложих я тук.