menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Potřebujete pomoc s Realtek 5.1 on-palubě prostorový zvuk

Reply

Thread Nástroje
Old 11. června 2009, 22:02
Nový člen skupiny

Default Potřebujete pomoc s Realtek 5.1 on-palubě prostorový zvuk

Vista x64 Pro SP2.

Mám ASRock P43Twins 1600 s on-palubě 5.1 prostorový zvuk.

Neměl žádné problémy před přeformátováním mého PC a re-instalaci systému Windows (kvůli velkým problémem registru), tak jako tak, protože to nemůžu dostat audio konverzací pracuje přes MSN.

Lidé slyší mne, ale nemohu slyšet.

Můžu to jít do Realtek HD Audio Manager v Ovládacích panelech a přechod z 5,1 na stereo. Pochopitelně chci 5,1 pro mou hudbu a hry a tak dále, ale nemohu pochopit, proč MSN audio konverzací hrají v 5.1

Zde je jak to vypadá:

Jsem nainstalované normální audio drivers / program od desce disk, a jsem také aktualizován jejich nejnovější verze (ať už přímo z Realtek na webových stránkách a prostřednictvím Windows sám o sobě)

Tak, jak mohu získat moje 5.1 funguje správně znovu?

Také bych měl připomenout, že poté, co děláte spravedlivé trochu Googling na toto téma, mnoho lidí často doporučují přechod z analogového na digitální vysílání. Nicméně, Nedaří se mi to, když jsem si a vyzkoušet, mám bez zvuku.

Ideálně bych digitální prostorový zvuk 5.1 a běží správně. : embarased

Omlouváme se, pokud je to špatně fórum na cestě. Mohlo by se nevešel do jedné z několika kategorií, a jak jsem se předpokládá, že je to téma jsem řidič ji zde.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Vyprsti Čas Použití Palubní Sound-Jak získat My Surround zvuku do práce? cheesepuff Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 14 9. května 2009 20:59
Sony Brava Tv Zvukové zvyklý Vyjdiž My Surround Sound System andnlou Vypnout Téma diskuze 4 29. března 2009 02:03
Nevyhovující kvalitu zvuku z nových surroundový zvukový systém Tplayer2007 Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 4 13. leden 2009 15:43
Problém s mým novým TV a prostorový zvuk kit holman210 Vypnout Téma diskuze 2 27. prosince 2008 09:17
Prostorový zvuk JF90 Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 4 2. ledna 2008 13:28
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.