μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Multimedia & Codecs

Register

Χρειάζεστε βοήθεια με Realtek 5,1 επί του ήχου surround

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 11 Ιουν 2009, 22:02
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Χρειάζεστε βοήθεια με Realtek 5,1 επί του ήχου surround

Vista x64 Pro, SP2.

Έχω ένα ASRock P43Twins 1600 με εποχούμενη 5,1 ήχο surround.

Δεν είχε κανένα πρόβλημα πριν από την αλλαγή τον υπολογιστή μου και εκ νέου εγκατάσταση των Windows (που οφείλεται σε ένα μεγάλο πρόβλημα μητρώου)? Ούτως ή άλλως, δεδομένου ότι κάτι τέτοιο δεν μπορώ να λάβετε συνομιλίες ήχου λειτουργεί σωστά πάνω από το MSN.

Ο κόσμος μπορεί να ακούσει, αλλά δεν μπορώ να τους ακούσει.

Μπορώ να το διορθώσω αυτό πηγαίνοντας σε Realtek HD Audio Manager στο Control Panel, και η αλλαγή από 5,1 σε στερεοφωνικά. Φυσικά θα ήθελα 5.1 για τη μουσική μου και τα παιχνίδια και ούτω καθεξής, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το MSN ήχου συνομιλίες παίζουν σε 5,1

Να τι μοιάζει:

Έχω εγκαταστήσει το κανονικό ήχου οδηγών / προγράμματος από τη μητρική πλακέτα δίσκο, και έχω επίσης την ενημέρωση τους για την τελευταία έκδοση (τόσο απευθείας από την ιστοσελίδα του Realtek και η ίδια μέσω του Windows)

Λοιπόν, πώς μπορώ να πάρω 5,1 μου δουλεύει σωστά και πάλι;

Επίσης, θα ήθελα να επισημάνω ότι μετά από μια δίκαιη κάνει λίγο Googling για το θέμα αυτό, πολλοί άνθρωποι τείνουν να προτείνει τη μετάβαση από την αναλογική στην ψηφιακή τεχνολογία. Ωστόσο, δεν μπορώ να φαίνεται να το κάνουμε αυτό? Όταν κάνω, και το δοκίμασα, δεν έχω ήχο.

Ιδανικά, θα ήθελα ψηφιακό ήχο surround 5,1 συσταθεί και να λειτουργήσει σωστά. : embarased

Συγγνώμη, αν αυτό είναι το λάθος βήμα από τον δρόμο. Θα μπορούσε να έχει περάσει σε μία από τις διάφορες κατηγορίες, και όπως εικάζεται ότι ήταν ο οδηγός που έθεσα το θέμα εδώ.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πρώτη Ώρα Χρησιμοποιώντας Εποχούμενες Ήχος-Πως μπορώ να Surround Sound to Work!; cheesepuff Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 14 9η Μαΐου 2009 20:59
Sony Brava Tv Ήχος Wont Come Out of My Surround Sound System andnlou Off Topic Συζήτηση 4 29 Μαρ 2009 02:03
Κακή ποιότητα ήχου από το νέο σύστημα ήχου surround Tplayer2007 Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 4 13 Ιαν 2009 15:43
Πρόβλημα με την νέα μου τηλεόραση και ήχο surround kit holman210 Off Topic Συζήτηση 2 27 Δεκ. 2008 09:17
Ήχος Surround JF90 Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 4 2η Ιαν 2008 13:28
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.