Vidik x64 Pro, SP2.
Imam ASRock P43Twins sa 1600 na pansion 5,1 surround zvuk.
Nisu imali nikakvih problema prije reformatting moj PC i ponovno instaliranje sustava Windows (zbog velikog problema registra); anyway, jer to ne mogu dobiti audio konverzacija preko MSN radi pravilno.
Ljudi se mogu čuti mene, ali ne mogu ih uslišiti.
Ja mogu škripac ovaj odlaskom u Realtek HD Audio Manager u Control Panel i komutacijski od 5,1 do stereo. Naravno želim 5,1 za moju muziku i igre i tako dalje, ali ne mogu shvatiti zašto MSN audio konverzacija igrate u 5,1
Here's what to izgleda ovako:
Ive 'Installer normalni audio drivera / programa iz matične ploče na disku, a sam ih je ažuriran na najnoviju verziju (oba direktno iz Realtek's website i sama kroz Windows)
Dakle, kako mogu nabaviti moj 5,1 radi pravilno opet?
Također, treba naglasiti da je, nakon radiš pošteno nešto Googling na temu, puno ljudi koji imaju tendenciju da preporučamo iz switching analogno-digitalni. Međutim, ne mogu to učiniti, čini se, kad mi je činiti, i to test, JA dobiti nijedan zvuk.
Idealno Htio bih digitalna 5,1 surround zvuk gore i trčanje ispravno. : embarased
Oprostite ako je ovo krivi forum na putu. Moglo bi se popeo na jedan od nekoliko kategorija, i kao što sam smatra da je to bila tema vozač sam ga ovdje.