kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Multimédia és kodekek

Register

Segítségre van szüksége a Realtek 5,1 fedélzeti surround hangzást

Reply

Téma eszközök
Old Június 11 2009, 22:02
Új tag Csoport

Default Segítségre van szüksége a Realtek 5,1 fedélzeti surround hangzást

Vista x64 Pro SP2.

Van egy Asrock P43Twins 1600 fedélzeti 5,1 surround hang.

Nem volt probléma, mielőtt újra a PC-re és a Windows (az egyik legnagyobb probléma registry), egyébként, mert erre nem tudom audio conversations működik mint az MSN.

Az emberek nem hallják meg, de nem hallja őket.

Én is meg fogja ezt a Realtek HD Audio Manager a Vezérlőpult és a váltás 5,1 sztereó. Természetesen szeretném 5,1 mert a zene és a játékok és így tovább, de nem értem, miért MSN audio conversations játszanak fel 5,1

Itt van, hogy néz ki:

Én már telepítette a normál audio drivers / program az alaplap lemez, és én is frissíteni őket, hogy a legújabb verzió (közvetlenül a Realtek honlapján, valamint a Windows saját maga)

Szóval, hogyan tudok én 5,1 működik újra?

Továbbá, azt hangsúlyozzák, hogy miután ezt a szép kis Googling a témában, sokan hajlamosak ajánljuk átállás az analóg és a digitális. Én azonban nem úgy tűnik, hogy ezt, ha én, és a vizsgálatok azt, hogy tudom nincs hang.

Ideális Szeretném Digital 5.1 térhatású hang, és megfelelően működik. : embarased

Sajnálom, ha ez a fórum rossz az úton. Meg lehetett volna egy több kategóriát, és amint azt vélelmezik, hogy a járművezető kérdést tettem meg itt.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Ökle Time használata Onboard Sound-How Do I Get My Surround Sound Work!? cheesepuff Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 14 9. május 2009 20:59
Sony Sound Brava Tv szokás Come Out of My Surround Sound System andnlou Off Topic Discussion 4 29. március 2009 02:03
Gyenge minőségű hang ki új surround hangrendszer Tplayer2007 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 4 13. január 2009 15:43
Probléma az új TV és a térhatású hang kit holman210 Off Topic Discussion 2 27. december 2008 09:17
Surround Sound JF90 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 4 2. Jan 2008 13:28
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.