פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מולטימדיה רכיבי Codec

Register

צריך עזרה עם Realtek 5.1 ב-Board להקיף קול

Reply

שרשרת כלים
Old יוני 11 2009, 22:02
קבוצת חברות חדשות

Default צריך עזרה עם Realtek 5.1 ב-Board להקיף קול

X64 Vista Pro, SP2.

יש לי ASRock P43Twins 1600 עם On-Board 5.1 הקף קול.

לא היו שום בעיות לפני reformatting את המחשב מחדש התקנת Windows (עקב בעיה רצינית הרישום); בכל מקרה, שכן עושה זאת, אני לא יכול לקבל שיחות אודיו עובד כראוי מעל MSN.

אנשים יכולים לשמוע אותי, אבל אני לא יכול לשמוע אותם.

אני יכול לתקן את זה נכנס Realtek HD Audio Manager בלוח הבקרה ואת המעבר מ 5.1 ל סטריאו. מטבע הדברים אני רוצה 5,1 שלי מוסיקה משחקים וכו ', אבל אני לא יכול להבין למה שיחות אודיו של MSN משחקים ב 5.1

הנה מה שזה נראה:

אני כבר מותקן בדרך כלל את הנהגים אודיו / תכנית מתוך דיסק לוח האם, ואני כבר גם להם עדכון לגרסה האחרונה (הן ישירות דרך אתר האינטרנט של Realtek ו-Windows עצמה דרך)

אז, איך אני יכול לקבל את העבודה כראוי 5.1 שוב?

כמו כן, אני צריך לציין כי לאחר הוגן עושה מעט Googling על הנושא, הרבה אנשים נוטים להמליץ על מעבר מ אנלוגי דיגיטלי. עם זאת, אני לא מצליחים לעשות זאת, כאשר אני עושה, ולבדוק את זה, אני מקבל לא נשמע.

באופן אידיאלי הייתי רוצה להקיף דיגיטלית 5.1 צליל והפעלה כראוי. : embarased

מצטער אם זה לא נכון פורום דרך אגב. זה יכול היה נעלם לתוך אחד מבין מספר קטגוריות, וכפי שאני presumed היה נהג בעיה שמתי את זה כאן.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
אגרוף זמן השימוש ב-הקול המשולב ללא פעיל איך אני מקבל את הקול שלי להקיף עבודה!? cheesepuff סאונד, רמקולים נגני MP3 & 14 9th מאי 2009 20:59
Sony Brava טלוויזיה wont סאונד יוצא אזור להקיף מערכת סאונד andnlou דיון Off topic 4 29 מרץ 2009 02:03
איכות ירודה של צליל מתוך מערכת סאונד חדשה להקיף Tplayer2007 סאונד, רמקולים נגני MP3 & 4 13 ינואר 2009 15:43
הבעיה שלי עם טלוויזיה חדש להקיף קול Kit holman210 דיון Off topic 2 -27 דצמבר 2008 09:17
הקף סאונד JF90 סאונד, רמקולים נגני MP3 & 4 2nd ינואר 2008 13:28
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.