mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Multimedia & Codecs

Register

Reikia pagalbos su Realtek 5,1 laive surround

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 11, 2009, 22:02
Naujas Narys

Vista x64 Pro SP2.

Turiu ASRock P43Twins 1.600 įmontuotoji 5.1 surround sound.

Neturėjo jokių problemų prieš pertvarką kompiuterio ir iš naujo įdiegti Windows (dėl didelių registro problema), bet kokiu atveju, nes tai daryti I can't get garso pokalbių veikia per MSN.

Žmonės gali išgirsti mane, bet aš negaliu klausytis jų.

Galiu tai pataisyti kreipdamiesi į Realtek HD Audio Manager "Control Panel ir perėjimas nuo 5,1 iki stereo. Natūralu noriu 5.1 mano muzika, žaidimai ir tt, bet aš negaliu suprasti, kodėl MSN garso pokalbių žaidžia iki 5.1

Štai kaip jis atrodo:

Aš įjungiau normalus garso tvarkyklės / programos iš disko plokštę, ir aš taip pat juos atnaujinti į naujausią versiją (tiek tiesiogiai iš Realtek tinklalapyje ir per "Windows pats)

Taigi, kaip aš galiu gauti savo 5,1 darbo tinkamai naujo?

Be to, norėčiau atkreipti dėmesį, kad po to, kai daro teisingą bitų iš "Google" paiešką šiuo klausimu, daug žmonių linkę rekomenduoti perėjimas nuo analoginių prie skaitmeninių. Tačiau man atrodo, negalime tai padaryti, kai aš, ir išbandyti, man nėra garso.

Geriausia Norėčiau digital 5.1 surround ir veikia tinkamai. : embarased

Atsiprašome, jei tai yra neteisinga forumą būdu. Ji galėjo atvyko į vieną iš kelių kategorijų, ir kaip aš prielaida, kad buvo išduoti vairuotojo aš jį čia.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.