![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vista x64 Pro, SP2. Man ir ASRock P43Twins 1.600 ar iebūvētu 5,1 surround sound. Nebija nekādas problēmas, pirms pārformatēšana datoru un atkārtoti instalējot Windows (saistībā ar galvenajiem reģistru problēma), anyway, tā darot, es nevaru saņemt audio sarunu darbojas pareizi pār MSN. Cilvēki var uzklausīt mani, bet es nevaru dzirdēt tiem. Es varu salabot, ejot Realtek HD Audio Manager Control Panel un pārejot no 5.1 līdz stereo. Protams es gribu 5.1 manu mūziku un spēles un tā tālāk, bet es nevaru saprast, kāpēc MSN audio sarunas tiek spēlē līdz 5.1 Lūk kā tas izskatās: ![]() Es uzinstalēju parasto audio draiveri / programmu no mātesplates diska, un es esmu arī atjauninātas tās jaunākās versijas (gan tieši no Realtek tīmekļa vietnē un, izmantojot Windows pats) Tātad, kā es varu saņemt savu 5,1 pienācīgi darbojas atkal? Arī man jānorāda, ka pēc tam dara taisnīgu mazliet Googling par tematu daudz cilvēki mēdz ieteikt pārejot no analogās uz digitālo. Tomēr, man šķiet, nevaram to darīt, un, kad man, un izmēģiniet to, man nav skaņas. ![]() Ideālā gadījumā es gribētu Digital 5.1 surround sound izveidota un darbojas pareizi. : embarased Atvainojiet, ja tas ir nepareizi forumu veidā. Tā varētu būt devies vienā no vairākās kategorijās, un kā es uzskata tā bija vadītāja jautājumu es lieku to šeit. |