rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Multimedia i kodeki

Register

Potrzebujesz pomocy z Realtek 5.1 na pokładzie dźwięku

Reply

Narzędzia wątku
Old 11 czerwca 2009, 22:02
Nowe państwa grupy

Vista x64 Pro SP2.

Mam ASRock P43Twins z 1600 na pokładzie 5.1 surround sound.

Czy nie ma żadnych problemów, przed ponowne komputera i ponownego instalowania systemu Windows (w związku z poważnym problemem rejestru); i tak, ponieważ ten sposób nie mogę dostać audio rozmowy przez MSN działa prawidłowo.

Ludzie słyszą mnie, ale nie mogę ich wysłuchać.

Mogę to naprawić przechodząc do Realtek HD Audio Manager w Panelu sterowania i łączniki z 5.1 do stereo. Oczywiście chcę 5.1 dla mojej muzyki i gier i tak dalej, ale nie mogę zrozumieć, dlaczego MSN audio rozmowy grają w 5.1

Here's what it looks like:

I've zainstalowane normalnych sterowników audio / program z dysku, płyty głównej, a także po ich aktualizacja do najnowszej wersji (zarówno bezpośrednio od Realtek stronie internetowej i przez sam Windows)

Więc jak mogę uzyskać 5.1 działa prawidłowo ponownie?

Ponadto, należy podkreślić, że po wykonaniu rzetelnego Googling trochę na ten temat, wiele osób zazwyczaj zaleca przejście z analogowego na cyfrowe. Jednakże, nie wydaje się to zrobić, kiedy ja i badania, nie mogę uzyskać dźwięk.

Najlepiej Chciałbym Digital 5.1 surround sound i działa prawidłowo. : embarased

Niestety, jeżeli jest to złe forum na drodze. Mógł poszedł do jednej z kilku kategorii, jak i domniemanego to kierowca problem umieścić go tutaj.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.