![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Vista x64 Pro SP2. Mam ASRock P43Twins z 1600 na pokładzie 5.1 surround sound. Czy nie ma żadnych problemów, przed ponowne komputera i ponownego instalowania systemu Windows (w związku z poważnym problemem rejestru); i tak, ponieważ ten sposób nie mogę dostać audio rozmowy przez MSN działa prawidłowo. Ludzie słyszą mnie, ale nie mogę ich wysłuchać. Mogę to naprawić przechodząc do Realtek HD Audio Manager w Panelu sterowania i łączniki z 5.1 do stereo. Oczywiście chcę 5.1 dla mojej muzyki i gier i tak dalej, ale nie mogę zrozumieć, dlaczego MSN audio rozmowy grają w 5.1 Here's what it looks like: ![]() I've zainstalowane normalnych sterowników audio / program z dysku, płyty głównej, a także po ich aktualizacja do najnowszej wersji (zarówno bezpośrednio od Realtek stronie internetowej i przez sam Windows) Więc jak mogę uzyskać 5.1 działa prawidłowo ponownie? Ponadto, należy podkreślić, że po wykonaniu rzetelnego Googling trochę na ten temat, wiele osób zazwyczaj zaleca przejście z analogowego na cyfrowe. Jednakże, nie wydaje się to zrobić, kiedy ja i badania, nie mogę uzyskać dźwięk. ![]() Najlepiej Chciałbym Digital 5.1 surround sound i działa prawidłowo. : embarased Niestety, jeżeli jest to złe forum na drodze. Mógł poszedł do jednej z kilku kategorii, jak i domniemanego to kierowca problem umieścić go tutaj. |