Vista x64 Pro, SP2.
Am o Asrock P43Twins 1600 la bord cu sunet surround 5.1.
Nu au avut nici o problemă, înainte de reformatting meu PC şi re-a instala Windows (din cauza unei probleme majore in registrii), oricum, de vreme ce acest lucru nu pot primi audio conversaţii de lucru în mod corespunzător asupra MSN.
Oamenii pot auzi de mine, dar nu pot să le aud.
Nu pot rezolva această problemă de a intra în Realtek HD Audio Manager, în panoul de control şi trecerea de la 5.1 la stereo. Fireşte Vreau 5.1 mea pentru muzică şi jocuri şi aşa mai departe, dar nu pot înţelege de ce MSN audio conversaţii joacă până la 5.1
Iată cum arată:
Am instalat driverele normale audio / program de la placa de bază pe disc, de asemenea, şi l-am actualizat le la ultima versiune (atât direct de la Realtek pe site-ul Windows şi prin ea însăşi)
Deci, cum pot sa-mi iau 5.1 funcţionează corect din nou?
De asemenea, ar trebui să se sublinieze că, după un proces echitabil faci pic de Googling pe această temă, şi o mulţime de oameni au tendinţa de a recomanda trecerea de la analogic la digital. Cu toate acestea, nu pot face acest lucru se pare că, atunci când o fac, şi de test-l, m-am nici un sunet.
În mod ideal Aş dori digital sunet surround 5.1 în sus şi să fie difuzate în mod corespunzător. : embarased
Ne pare rău, dacă acest lucru este greşit forum de drum. S-ar putea sa fi ajuns într-una din mai multe categorii, şi aşa cum am presupus că a fost un şofer problemă, am pus-o aici.