мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Мултимедија и кодеци

Register

Требате ли помоћ са реалтек 5,1 на пансион сурроунд звук

Reply

Тхреад Тоолс
Old 11. јуни 2009, 22:02
Нови члан групе

Видик кс64 Про, СП2.

Имам АСРоцк П43Туинс са 1600 на пансион 5,1 сурроунд звук.

Нису имали никаквих проблема пре реформаттинг мој ПЦ и поновно инсталирање система Уиндоус (због великог проблема регистра); Аныуаы, јер то не могу добити аудио преписка преко МСН ради правилно.

Људи се могу чути мене, али не могу да их услишити.

Ја могу шкрипац данашји одласком у Реалтек ХД Аудио Манагер у Цонтрол Панел и комутацијски од 5,1 до стерео. Наравно желим 5,1 за моју музику и игре и тако даље, али не могу схватити зашто МСН аудио преписки играте у 5,1

Хере'с ухат то изгледа овако:

Иве 'инсталиран нормални аудио драјвера / програма из матичне плоче на диску, а сам их је ажуриран на најновију верзију (оба директно из Реалтек'с уебсите и сама кроз Уиндоус)

Дакле, како могу набавити мој 5,1 ради правилно опет?

Такође, треба нагласити да је, након радиш поштено нешто Гооглинг на тему, пуно људи који имају тенденцију да препоручујемо из суитцхинг аналогно-дигитални. Међутим, не могу то учинити, чини се, кад ми је чинити, и то тест, ЈА добити ниједан звук.

Идеално Хтео бих дигитална 5,1 сурроунд звук горе и трчање исправно. : Ембарасед

Опростите ако је ово криви форум на путу. Могло би се попео на један од неколико категорија, и као што сам сматра да је то била тема возач сам га овде.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц