Vista x64 Pro SP2.
Bir ASRock P43Twins 1600 on-board ile 5,1 surround ses var.
Benim bilgisayar ve yeniden yükleme Windows yeniden biçimlendirmeyi önce (büyük bir kayıt defteri sorunu için) nedeniyle herhangi bir sorun yoktu; yine de yapıyorum çünkü ben ses konuşmaları düzgün MSN üzerinden elde edemezsiniz.
İnsanlar beni duyuyor, ama onları duyamıyor.
Ben Realtek HD Audio Manager halinde Denetim Masası'nda gidiyor ve 5.1 kimden Stereo geçerek düzeltebilirsiniz. Doğal olarak benim müzik ve oyun vb için 5,1 istiyorum, ama neden MSN ses konuşmaları 5,1 kadar oynamaya anlamak değil
İşte size bir örnek görüntü's:
Ben normal ses sürücülerini kurduktan sonra / ana diskten programı, ve de en son sürümü için (her ikisi de doğrudan Realtek yöresinden onları güncelledik ve Windows kendisi kadar)
Peki, nasıl 5,1 doğru yeniden elde edebilirim?
Ayrıca, bu konu, pek çok insan üzerinde Google'lamaya bir adil biraz yapıyorum sonra Analog dijital geçiş öneririz eğilimi işaret gerekir. Ancak, bunu yapmak can't seem; ben testi, ve ben hiç ses almak.
İdeal Ben 5.1 Surround dijital istediğiniz kadar sağlam ve düzgün çalışıyor. : embarased
Maalesef bu arada yanlış bir forumdur. Bir çok kategori içine, ve ben buraya koy bir sürücü sorunu olduğunu presumed gitmiş olabilir.