менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Мультимедіа & кодеки

Register

Потрібна допомога з Realtek 5.1 На борту об'ємний звук

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 червня 2009, 22:02
Нові члени групи

Default Потрібна допомога з Realtek 5.1 На борту об'ємний звук

Vista x64 Pro, SP2.

Я ASRock P43Twins 1600 з вбудованим 5.1-канальним об'ємним звуком.

Не було ніяких проблем до переформатування мій комп'ютер і повторно установці Windows (у зв'язку з серйозною проблемою реєстру); в будь-якому випадку, оскільки в цьому випадку я не можу отримати аудіо розмов працює над MSN.

Люди можуть чути мене, але я не чую їх.

Я можу виправити це, перейшовши в Realtek HD Audio Manager на панелі управління і комутації з 5,1 до стерео. Природно, я хочу 5.1 для моєї музики та ігор і так далі, але я не можу зрозуміти, чому MSN аудіо розмов грають у 5,1

Ось як це виглядає наступним чином:

Я встановив стандартний аудіо драйвера / програми з диска материнської плати, і я також поновив їх до останньої версії (як безпосередньо з сайту Realtek і через Windows сама)

Отже, як я можу забрати мій 5,1 нормальної роботи ще раз?

Крім того, я повинен відзначити, що після виконання справедливих трохи Googling з цього питання, багато люди, як правило, рекомендують перехід з аналогового на цифрове. Однак, я ніби як не можу зробити цього, коли я роблю, і протестувати її, я отримую ні звуку.

В ідеалі я хотів Digital 5.1 Surround Sound і працює правильно. : Embarased

Вибачте, якщо це неправильно форумі до речі. Це могли б вступити в одну з декількох категорій, і, як я припустив він був водієм питання, який я поклав його тут.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Fist часу з використанням вбудованої звукової-How Do I Get My Surround Sound на роботу!? cheesepuff Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 14 9 травня 2009 20:59
Sony Брава звук телевізора Wont вийти з Мій Surround Sound System andnlou Off Topic Discussion 4 29 березня 2009 02:03
Погана якість звуку з нової акустичної системи об'ємного звучання Tplayer2007 Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 4 13 січня 2009 15:43
Проблема з моїм новим телевізором і об'ємне звучання комплекту holman210 Off Topic Discussion 2 27 грудня 2008 09:17
Об'ємний звук JF90 Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 4 2 січня 2008 13:28
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.