Vista x64 Pro, SP2.
Я ASRock P43Twins 1600 з вбудованим 5.1-канальним об'ємним звуком.
Не було ніяких проблем до переформатування мій комп'ютер і повторно установці Windows (у зв'язку з серйозною проблемою реєстру); в будь-якому випадку, оскільки в цьому випадку я не можу отримати аудіо розмов працює над MSN.
Люди можуть чути мене, але я не чую їх.
Я можу виправити це, перейшовши в Realtek HD Audio Manager на панелі управління і комутації з 5,1 до стерео. Природно, я хочу 5.1 для моєї музики та ігор і так далі, але я не можу зрозуміти, чому MSN аудіо розмов грають у 5,1
Ось як це виглядає наступним чином:
Я встановив стандартний аудіо драйвера / програми з диска материнської плати, і я також поновив їх до останньої версії (як безпосередньо з сайту Realtek і через Windows сама)
Отже, як я можу забрати мій 5,1 нормальної роботи ще раз?
Крім того, я повинен відзначити, що після виконання справедливих трохи Googling з цього питання, багато люди, як правило, рекомендують перехід з аналогового на цифрове. Однак, я ніби як не можу зробити цього, коли я роблю, і протестувати її, я отримую ні звуку.
В ідеалі я хотів Digital 5.1 Surround Sound і працює правильно. : Embarased
Вибачте, якщо це неправильно форумі до речі. Це могли б вступити в одну з декількох категорій, і, як я припустив він був водієм питання, який я поклав його тут.