![]() |
|
| |||
| |||
| Моят стар хард диск всеизгарянето, затова си купих твърд диск, за да го замени. След като се инсталира Windows и няколко и няколко други софтуери, аз се опитах да слушате музика, но аз не чувам нищо. Знам, че ми говорители са наред, защото аз се опитах ги на другия ми компютър. Аз също знам, че моята интегрирана звукова карта не се счупи, защото то е работило добре преди седмица по стария си твърд диск. Аз ръчно осъвременяване моя аудио драйвери, но Windows казва, те всички са актуализирани. Бях гледаш ми звук, видео, игри и контролери под моето устройство мениджър, и аз видях 7 устройства (Аудио Codecs, Legacy Аудио шофьори, Legacy Видео улавянето Устройствата, Медиен контрол Устройствата, MPU-401 Съвместима MIDI Устройство, Standard играта Port , видео Codecs). Аз не съм сигурен, но е MPU-401 Съвместима MIDI устройството предполагам, за да бъдат там? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дали вашето PC с марката или обичай построен?
| |||
| |||
| Моят компютър е обичай изградени. Купих го ~ 3 години назад. |
|
| |||
| |||
| Добре, да не си инсталирате звукови карти софтуер за вашата дънна платка. |
|
| |||
| |||
| Моят компютър не идват със софтуера. Аз разследвани мой проблем допълнително и аз открих, че Windows не е откриването на всякакви аудио устройства. Някакви идеи защо? Аз вече опитах актуализирането моите водачи. |
|
| |||
| |||
| Моят компютър не идват със софтуера. |
|
| |||
| |||
| Както каза, че е необходимо да инсталирате аудио драйвери. Ако построи машина тогава щеше да получи дънната шофьор диск. Ако не разполагате с дискови тогава гледам на дънната платка на производителите на сайта и да получите аудио драйвери начин. |
|
| |||
| |||
| Благодарение Дейв:) |
|
| |||
| |||
| Вие сте добре дошли. Нека да знаем, ако се заседна. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Пин задания за realtek ac'97 аудио за посредством (R) аудио контролер?!?! | Хорхе Луис | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 0 | 11 Юни 2009 12:52 |
| Аудио / Модемен Устройство на High Definition Audio автобус? | Mully D | Общи Хардуер Чат | 10 | 5-и парламентарен Jul 2008 14:19 |
| Кое е по-добър за аудио запис - Creative / M-Аудио | ghozt | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 2 | 30 януари 2008 год. 14:54 |
| HD Аудио | Mikel | Мултимедия & Codecs | 3 | 13 Jan 2008 15:00 |
| Кола аудио настройка | mrdaveyk | Изключено Тема Дискусия | 2 | 14 ноември 2007 17:35 |
| Нишка Инструменти | |
| |