![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Můj starý pevný disk zápalné tak jsem koupil na pevném disku, aby jej nahradit. Po instalaci systému Windows a několik a několik dalších SW, jsem se snažil poslouchat nějakou hudbu, ale já nic neslyším. Vím, že můj reproduktory jsou v pohodě, protože jsem je na mém druhém počítači. Já také vím, že moje integrovaná zvuková karta se nerozloží, protože to bylo v pořádku před týdnem na můj starý pevný disk. I ručně aktualizované mé zvukové ovladače Windows, ale říká, že jsou všechny aktualizován. Byl jsem při pohledu na můj zvuku, videa a herních zařízení podle mého správce zařízení, a viděl jsem 7 zařízení (Audio kodeky, Legacy Audio Řidiči, Legacy Zařízení pro digitalizaci videa, Media Control Zařízení, MPU-401 kompatibilní MIDI zařízení, Standard Herní Port , video kodeky). Já nejsem jistý, ale je MPU-401 kompatibilní MIDI zařízení Předpokládám se tam?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Je váš počítač nebo vlastní značkové postaven?
|
|||
|
|||
|
Můj počítač je vlastní postavena. Koupil jsem ji ~ 3 lety.
|
|
|
|||
|
|||
|
Dobře, udělal instalaci zvukové karty software pro vaši desku.
|
|
|
|||
|
|||
|
Můj počítač nepřišel s žádným softwarem. I zkoumány další můj problém a já jsem zjistil, že Windows není odhalit jakékoliv audio zařízení. Jakékoliv nápady, proč? Už jsem se pokusil aktualizaci mého řidiče.
|
|
|
|||
|
|||
|
Můj počítač nepřišel s žádným softwarem.
|
|
|
|||
|
|||
|
Jak jsem řekl, co potřebujete k instalaci audio ovladače.
Pokud si postavil stroj pak byste získali základní desce řidiče disk. Pokud nemáte na disku, pak se podívejte na desce na internetových stránkách výrobce a získat audio ovladače způsobem. |
|
|
|||
|
|||
|
Díky Dave:)
|
|
|
|||
|