μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Multimedia & Codecs

Register

Δεν Audio

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 30, Αυγούστου 2007, 10:58
Μέλος Ομάδα

Default Δεν Audio

Το παλιό σκληρό δίσκο καίγονται τόσο Αγόρασα ένα σκληρό δίσκο για να την αντικαταστήσει. Μετά την εγκατάσταση των Windows και εγώ πολλά και διάφορα άλλα λογισμικά, προσπάθησα να ακούσω λίγη μουσική, αλλά δεν ακούω τίποτα. Ξέρω ηχεία μου είναι εντάξει, γιατί προσπάθησαν να μου άλλο υπολογιστή. Γνωρίζω επίσης ότι μου ολοκληρωμένη κάρτα ήχου δεν είναι σπασμένα, γιατί ήταν εργασίας πρόστιμο πριν από μία εβδομάδα για παλιό μου σκληρό δίσκο. Εγώ το χέρι μου ήχου ενημέρωση οδηγών, αλλά τα Windows λέει είναι όλα ενημέρωση. Έψαχνα στο σπίτι μου ήχου, βίντεο και παιχνιδιών υπό διαχειριστή συσκευή μου, και είδα 7 συσκευές (κωδικοποιητών ήχου, Legacy Audio Drivers, Legacy συσκευές καταγραφής βίντεο, Media Control Devices, MPU-401 Compatible MIDI Device, Standard Game Port , κωδικοποιητές βίντεο). Δεν είμαι βέβαιος, αλλά είναι η MPU-401 Compatible MIDI Device υποθέσουμε να είναι εκεί;
Old 30, Αυγούστου 2007, 11:03
Διαχειριστής Ομάδα

Default Δεν Audio

Είναι το PC σας επώνυμα ή έθιμο κατασκευαστεί;

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 30, Αυγούστου 2007, 11:10
Μέλος Ομάδα

Default Δεν Audio

Ο υπολογιστής μου είναι χτισμένο έθιμο. Το αγόρασα ~ 3 χρόνια πριν.
Old 30η Αυγούστου του 2007, 11:22
Διαχειριστής Ομάδα

Default Δεν Audio

Ok, έκανε την εγκατάσταση της κάρτας ήχου του λογισμικού για τη μητρική πλακέτα.
Old 30η Αυγούστου του 2007, 12:58
Μέλος Ομάδα

Default Δεν Audio

Ο υπολογιστής μου δεν έρχονται με οποιοδήποτε λογισμικό. Θα διερευνηθεί περαιτέρω το πρόβλημά μου και διαπίστωσα ότι τα Windows δεν είναι ανίχνευση τυχόν συσκευές ήχου. Κάθε ιδέες γιατί; Έχω ήδη δοκιμάσει την ενημέρωση μου οδηγούς.
Old 30, Αυγούστου 2007, 13:05
Μέλος Ομάδα

Default Δεν Audio

Ο υπολογιστής μου δεν έρχονται με οποιοδήποτε λογισμικό.
Old 30, Αυγούστου 2007, 13:09
Διαχειριστής Ομάδα

Default Δεν Audio

Όπως είπα θα πρέπει να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης ήχου.

Αν η μηχανή που χτίστηκε τότε θα έχετε λάβει ένα μητρική πλακέτα οδηγό δίσκου.

Αν δεν έχετε το δίσκο στη συνέχεια, αναζητήστε τη μητρική πλακέτα για την ιστοσελίδα τους κατασκευαστές και να το ήχου οδηγούς έτσι.
Old 30η Αυγούστου του 2007, 16:35
Μέλος Ομάδα

Default Δεν Audio

Χάρη Dave:)
Old 30, Αυγούστου 2007, 16:37
Διαχειριστής Ομάδα

Default Δεν Audio

Είστε ευπρόσδεκτοι.

Επιτρέψτε μου να μάθω αν έχετε κολλήσει.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Pin αναθέσεις για Realtek AC'97 Audio for μέσω (r) ελεγκτή ήχου;!;! Jorge Luis Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 0 11 Ιουν 2009 12:52
Audio / Modem Device για High Definition Audio Bus; Mully D Γενική Συζήτηση Hardware 10 5 Ιουλ 2008 14:19
Ποια είναι καλύτερη για την καταγραφή ήχου - Creative / M-Audio ghozt Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 2 30 Ιαν 2008 14:54
HD Audio Mikel Multimedia & Codecs 3 13 Ιαν 2008 15:00
Car Audio setup mrdaveyk Off Topic Συζήτηση 2 14 Νοε 2007 17:35
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.