![]() |
|
| |||
| |||
| Το παλιό σκληρό δίσκο καίγονται τόσο Αγόρασα ένα σκληρό δίσκο για να την αντικαταστήσει. Μετά την εγκατάσταση των Windows και εγώ πολλά και διάφορα άλλα λογισμικά, προσπάθησα να ακούσω λίγη μουσική, αλλά δεν ακούω τίποτα. Ξέρω ηχεία μου είναι εντάξει, γιατί προσπάθησαν να μου άλλο υπολογιστή. Γνωρίζω επίσης ότι μου ολοκληρωμένη κάρτα ήχου δεν είναι σπασμένα, γιατί ήταν εργασίας πρόστιμο πριν από μία εβδομάδα για παλιό μου σκληρό δίσκο. Εγώ το χέρι μου ήχου ενημέρωση οδηγών, αλλά τα Windows λέει είναι όλα ενημέρωση. Έψαχνα στο σπίτι μου ήχου, βίντεο και παιχνιδιών υπό διαχειριστή συσκευή μου, και είδα 7 συσκευές (κωδικοποιητών ήχου, Legacy Audio Drivers, Legacy συσκευές καταγραφής βίντεο, Media Control Devices, MPU-401 Compatible MIDI Device, Standard Game Port , κωδικοποιητές βίντεο). Δεν είμαι βέβαιος, αλλά είναι η MPU-401 Compatible MIDI Device υποθέσουμε να είναι εκεί; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι το PC σας επώνυμα ή έθιμο κατασκευαστεί;
| |||
| |||
| Ο υπολογιστής μου είναι χτισμένο έθιμο. Το αγόρασα ~ 3 χρόνια πριν. |
|
| |||
| |||
| Ok, έκανε την εγκατάσταση της κάρτας ήχου του λογισμικού για τη μητρική πλακέτα. |
|
| |||
| |||
| Ο υπολογιστής μου δεν έρχονται με οποιοδήποτε λογισμικό. Θα διερευνηθεί περαιτέρω το πρόβλημά μου και διαπίστωσα ότι τα Windows δεν είναι ανίχνευση τυχόν συσκευές ήχου. Κάθε ιδέες γιατί; Έχω ήδη δοκιμάσει την ενημέρωση μου οδηγούς. |
|
| |||
| |||
| Ο υπολογιστής μου δεν έρχονται με οποιοδήποτε λογισμικό. |
|
| |||
| |||
| Όπως είπα θα πρέπει να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης ήχου. Αν η μηχανή που χτίστηκε τότε θα έχετε λάβει ένα μητρική πλακέτα οδηγό δίσκου. Αν δεν έχετε το δίσκο στη συνέχεια, αναζητήστε τη μητρική πλακέτα για την ιστοσελίδα τους κατασκευαστές και να το ήχου οδηγούς έτσι. |
|
| |||
| |||
| Χάρη Dave:) |
|
| |||
| |||
| Είστε ευπρόσδεκτοι. Επιτρέψτε μου να μάθω αν έχετε κολλήσει. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Pin αναθέσεις για Realtek AC'97 Audio for μέσω (r) ελεγκτή ήχου;!;! | Jorge Luis | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 0 | 11 Ιουν 2009 12:52 |
| Audio / Modem Device για High Definition Audio Bus; | Mully D | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 5 Ιουλ 2008 14:19 |
| Ποια είναι καλύτερη για την καταγραφή ήχου - Creative / M-Audio | ghozt | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 2 | 30 Ιαν 2008 14:54 |
| HD Audio | Mikel | Multimedia & Codecs | 3 | 13 Ιαν 2008 15:00 |
| Car Audio setup | mrdaveyk | Off Topic Συζήτηση | 2 | 14 Νοε 2007 17:35 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |