![]() |
|
| |||
| |||
| Moj stari hard disk iz spaljeni tako da sam kupio hard disk ga zamijeniti. Nakon što sam instaliran sustav Windows, a nekoliko i nekoliko drugih softver, JA pokušao za slušanje glazbe neke, ali ja ne čujem. JA znati moj zvučnici su u redu, jer sam ih na moj drugi računalo. JA isto tako znati da moja integrirana zvučna kartica nije slomljena, jer je radni tjedan dana fino moj stari na tvrdom disku. JA ručno ažurira moje audio drivera, no Windows, kaže da su sve ažurirano. Bio sam u potrazi za mojim zvuk, video i igre Kontroleri pod device manager, a sam vidio 7 uređaji (Audio codec, Legacy audio drivera, Legacy Video uređaji bilježenja, Sredstva za kontrolu uređaja, MPU-401 Compatible MIDI Device, Standard Game Port , Video codec). Nisam siguran, ali je MPU-401 Compatible MIDI Device pretpostavimo da se tamo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je li vaše računalo ili običaj branded izgrađeno?
| |||
| |||
| Moj računalo je običaj izgrađena. ~ Kupio sam ga prije 3 godine. |
|
| |||
| |||
| Ok, jeste li instalirati zvučnu karticu softver za vaše matične ploče. |
|
| |||
| |||
| Moj računalo nije došao s bilo kojim softverom. I moj problem dodatno istražio i otkrio sam da Windows nije otkrivanje bilo koje audio uređaje. Bilo koji ideja zašto? Ja sam već pokušao ažuriranju moje vozača. |
|
| |||
| |||
| Moj računalo nije došao s bilo kojim softverom. |
|
| |||
| |||
| Kao što sam rekao morate instalirati audio drivera. Ako ste izgradili stroja onda bi dobila je matična ploča driver disk. Ako nemate disk onda potražiti matične ploče na web stranicu proizvođača i dobiti audio drivere koji način. |
|
| |||
| |||
| Dave Hvala:) |
|
| |||
| |||
| Vi ste dobrodošli. Pustiti mene znati ako vam zapeti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pin zadataka za realtek ac'97 za audio putem (r) audio kontroler??! | Jorge Luis | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 0 | 11. lipnja 2009 12:52 |
| Audio / Modem Uređaj na High Definition Audio Bus? | Mully D | General Hardware Chat | 10 | 5. srpnja 2008 14:19 |
| Koje je bolje za audio snimanje - Kreativni / M-Audio | ghozt | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 2 | 30 siječanj 2008 14:54 |
| HD Audio | MikeL | Multimedija i kodeci | 3 | 13 siječanj 2008 15:00 |
| Car audio setup | mrdaveyk | Off Topic Discussion | 2 | 14. studeni 2007 17:35 |
| Thread Tools | |
| |