![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| A régi merevlemezt égetett el úgy vettem a merevlemezen, hogy cserélje ki. Miután telepítette a Windows és több és több más szoftverek, megpróbáltam valami zenét hallgatni, de én nem hallottam semmit. Tudom én hangfalakat finom, mert próbáltam őket, az én másik számítógépre. Azt is tudom, hogy az integrált hangkártya nem törött, mert ez szép munka volt egy hete a régi merevlemezére. Én manuálisan frissíteni audió járművezetők, de a Windows azt mondja, hogy minden frissítés. Én néztem meg a hang-, video-és játékvezérlők alatt Eszközkezelőből, és láttam 7 berendezések (Audio Codecs, Legacy Audio Drivers, Legacy videodigitalizáló Devices, Media Control Devices, MPU-401 Compatible MIDI Device Standard Game Port , videó codec). Nem vagyok benne biztos, de az MPU-401 Compatible MIDI Device feltételezem, hogy ott van? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez a számítógép vagy a saját márkás épült?
| |||
| |||
| A számítógép az egyéni épül. Én vettem ~ 3 évvel ezelőtt. |
|
| |||
| |||
| Ok, nem telepítette a hangkártya szoftver az Ön alaplap. |
|
| |||
| |||
| A számítógép nem jött olyan szoftvert. Azt vizsgálták az én gondom, és rájöttem, továbbá, hogy a Windows nem kimutatására olyan audio eszközöket. Van ötleted, miért? Én már próbáltam frissítése my vezetők. |
|
| |||
| |||
| A számítógép nem jött olyan szoftvert. |
|
| |||
| |||
| Mint mondtam meg kell telepíteni az audio drivers. Ha a készülék beépített akkor kapott volna egy alaplap driver lemezt. Ha nincs meg a lemezt, majd felnézni az alaplapot a gyártók honlapján, és hogy a hang a járművezetők így. |
|
| |||
| |||
| Köszönet Dave:) |
|
| |||
| |||
| Szívesen. Let me know, ha elakad. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Pin feladatok Realtek AC'97 Audio for keresztül (r) audió vezérlő?? | Jorge Luis | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 0 | 11. június 2009 12:52 |
| Audio / Modem Device on High Definition Audio Bus? | Mully D | Általános fémáru Chat | 10 | 5. július 2008 14:19 |
| Melyik a jobb a hangfelvétel - Creative / M-Audio | ghozt | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 2 | 30. január 2008 14:54 |
| HD Audio | Mikel | Multimédia és kodekek | 3 | 13. január 2008 15:00 |
| Autó hangbeállításait | mrdaveyk | Off Topic Discussion | 2 | 14. november 2007 17:35 |
| Téma eszközök | |
| |