mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Multimedia & Codecs

Register

Nėra garso

Reply

Temos įrankiai
Old Rugpjūtis 30, 2007, 10:58
Narys

Default Nėra garso

Mano senas kietasis diskas sudegė iš Nabyłem kietąjį diską pakeisti jį. Įdiegus "Windows" ir keli ir kelios kitos programinės įrangos, bandžiau klausytis šiek tiek muzikos, bet aš nieko girdi. Žinau garsiakalbiai gerai, nes aš bandžiau juos ant mano kito kompiuterio. Aš taip pat žinau, kad mano integruota garso korta yra ne skaldyti, nes jis buvo darbo baudą savaitės mano seną kietąjį diską. Rankiniu būdu atnaujinti savo garso tvarkykles, tačiau "Windows" sako jie visi yra atnaujinamas. Žiūrėjau į savo garso, vaizdo filmų ir žaidimų valdikliai pagal mano Device Manager ", ir aš pamačiau 7 prietaisams (audio kodekai, Legacy Audio Drivers Legacy Video Capture Devices, Media Control Devices, MPU-401 Compatible MIDI Device Standard Game Port , Vaizdo kodekai). Nesu tikras, bet yra MPU-401 Compatible MIDI Device manyti, kad ten?
Old Rugpjūtis 30, 2007, 11:03
Administrator Grupė

Default Nėra garso

Ar jūsų kompiuteris ženklo ar Custom Built?

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Rugpjūtis 30, 2007, 11:10
Narys

Default Nėra garso

Mano kompiuteryje yra pastatytas pagal užsakymą. Aš nusipirkau ji ~ 3 metus.
Old Rugpjūtis 30, 2007, 11:22
Administrator Grupė

Default Nėra garso

Gerai, tu įdiegti garso plokštės programinės įrangos už jūsų pagrindinę plokštę.
Old Rugpjūtis 30, 2007, 12:58
Narys

Default Nėra garso

Mano kompiuteris neateina su programine įranga. Aš ištirti mano problema dar ir aptiko, kad Windows negali aptikti jokios garso aparatūros. Any ideas why? Aš jau bandė atnaujinti savo tvarkyklių.
Old Rugpjūtis 30, 2007, 13:05
Narys

Default Nėra garso

Mano kompiuteris neateina su programine įranga.
Old Rugpjūtis 30, 2007, 13:09
Administrator Grupė

Default Nėra garso

Kaip sakiau jums reikia įdiegti garso tvarkykles.

Jei mašina pastatyta tada jums būtų gavę plokštės tvarkyklės diską.

Jei neturite disko tada ieškoti pagrindinės plokštės su gamintojo interneto svetainėje ir gauti garso tvarkykles kad taip.
Old Rugpjūtis 30, 2007, 16:35
Narys

Default Nėra garso

Thanks Dave:)
Old Rugpjūtis 30, 2007, 16:37
Administrator Grupė

Default Nėra garso

You're welcome.

Leiskite man žinoti, jei turite problemų.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Pin užduotys Realtek AC'97 audio for via (R) garso reguliatorius?!?! Jorge Luis Sound, Speakers & MP3 Players 0 Birželis 11, 2009 12:52
Audio / Modem Device on High Definition Audio Bus? Mully D General Hardware Chat 10 5 liepa 2008 14:19
Kuris yra geresnis garso įrašymas - Creative / M-Audio Ghozt Sound, Speakers & MP3 Players 2 30 sausis 2008 14:54
HD Audio Mikel Multimedia & Codecs 3 13 sausis 2008 15:00
Automobilių garso nustatymas mrdaveyk Off Topic Discussion 2 Lapkritis 14, 2007 17:35
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.