![]() |
|
| |||
| |||
| Mans vecais cietais disks sadedzināti ārpus tā es nopirku cieto disku, lai aizstātu to. Kad es instalēta Windows un vairāku un vairākām citām programmatūrām, es centos klausīties kādu mūziku, bet man ne dzirdēt neko. Es zinu, mana valoda, ir naudas, jo es mēģināju tos par manu citu datoru. Es arī zinu, ka mana integrētā skaņas karte nav bojāta, jo tā bija darba soda pirms nedēļas par manu veco cieto disku. Es manuāli atjauninātu mana audio draiveri, bet Windows apgalvo, ka tie visi ir atjaunināti. Es skatījos uz manu skaņu, video un spēļu kontrolieri mana Device Manager, un es redzēju 7 ierīces (Audio Codecs, Legacy Audio Drivers, Legacy Video Capture Devices, Media Control Devices, MPU-401 Compatible MIDI Device Standard Game Port , Video kodeki). Es neesmu pārliecināts, bet MPU-401 Compatible MIDI Device pieņemsim būt tur? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jūsu dators firmas vai Custom Built?
| |||
| |||
| Mans dators ir custom būvēts. Es pirkta ~ 3 gadus atpakaļ. |
|
| |||
| |||
| Ok, jūs instalēt skaņas kartes programmatūru savu mātesplati. |
|
| |||
| |||
| Mans dators nenāca ar jebkuru programmnodrošinājumu. Man izmeklēja manu problēmu tālāk, un es atklāju, ka Windows nav konstatētu jebkura audio ierīces. Any ideas why? Es jau esmu mēģinājis atjaunināt manu draiveri. |
|
| |||
| |||
| Mans dators nenāca ar jebkuru programmnodrošinājumu. |
|
| |||
| |||
| Kā jau es teicu Jums nepieciešams instalēt audio draiverus. Ja jūs uzbūvēta mašīna tad jums būtu saņēmis mātesplati vadītāja disku. Ja jums nav disku, tad meklēt mātesplates uz ražotāja mājas lapā un saņemt audio draiveri veidā. |
|
| |||
| |||
| Thanks Dave:) |
|
| |||
| |||
| You're welcome. Dariet man zināmu, ja Jums iestrēdzis. |
![]() |
|
| Bookmarks |