mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Multimedia & Codecs

Register

Nr Audio

Reply

Thread Tools
Old 30 august 2007, 10:58
Grupul de stat

Default Nr Audio

Vechiul meu hard-disk arse afară, aşa că am cumpărat un hard-disk pentru a înlocui. După ce am instalat Windows şi mai multe şi mai multe alte software-uri, am încercat să ascultaţi nişte muzică, dar nu am auzit nimic. Ştiu că-mi sunt vorbitori de bine, pentru că le-am incercat pe alt computer. Am de asemenea, ştiu că-mi placă de sunet integrat nu este rupt, pentru că a fost de lucru bine de o săptămână în urmă de pe vechiul meu hard-disk. Am actualizat manual mele audio driver-ele, dar Windows spune că toţi sunt actualizate. M-am uitat la mine de la sunet, video şi controlere de joc sub Device Manager, si am vazut 7 dispozitive (Audio Codecs, Legacy Audio Drivers, Legacy Video Capture Devices, Media dispozitivele de control, MPU-401 Compatibil MIDI Device, Standard Game Port , Video Codecs). Nu sunt sigur, dar este MPU-401 Compatibil MIDI Device presupunem pentru a fi acolo?
Old 30 august 2007, 11:03
Administrator Group

Default Nr Audio

PC-ul este de marcă sau personalizat construit?

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 30 august 2007, 11:10
Grupul de stat

Default Nr Audio

Calculatorul meu este personalizat construit. I-am cumpărat-o ~ acum 3 ani.
Old 30 august 2007, 11:22
Administrator Group

Default Nr Audio

Ok, te-ai placa de sunet a instala software-ul pentru placa de bază.
Old 30 august 2007, 12:58
Grupul de stat

Default Nr Audio

Calculatorul meu nu a venit cu orice software. Am investigat problema mea mai departe şi am descoperit că Windows nu este a detecta orice dispozitive audio. Orice idee de ce? Am încercat deja actualizarea meu drivere.
Old 30 august 2007, 13:05
Grupul de stat

Default Nr Audio

Calculatorul meu nu a venit cu orice software.
Old 30 august 2007, 13:09
Administrator Group

Default Nr Audio

Aşa cum am spus ai nevoie pentru a instala driver-ele audio.

Dacă aţi construit de maşină, atunci ar trebui să fi primit o placa de bază pentru driverul de disc.

Dacă nu aveţi discul apoi trece pe la placa de bază de pe site-ul producători şi de drivere audio aşa.
Old 30 august 2007, 16:35
Grupul de stat

Default Nr Audio

Multumesc Dave:)
Old 30 august 2007, 16:37
Administrator Group

Default Nr Audio

Va asteptam cu drag.

Lasă-mă să ştiu dacă mă blochez.
Reply

Register

Marcaje