![]() |
|
| |||
| |||
| Vechiul meu hard-disk arse afară, aşa că am cumpărat un hard-disk pentru a înlocui. După ce am instalat Windows şi mai multe şi mai multe alte software-uri, am încercat să ascultaţi nişte muzică, dar nu am auzit nimic. Ştiu că-mi sunt vorbitori de bine, pentru că le-am incercat pe alt computer. Am de asemenea, ştiu că-mi placă de sunet integrat nu este rupt, pentru că a fost de lucru bine de o săptămână în urmă de pe vechiul meu hard-disk. Am actualizat manual mele audio driver-ele, dar Windows spune că toţi sunt actualizate. M-am uitat la mine de la sunet, video şi controlere de joc sub Device Manager, si am vazut 7 dispozitive (Audio Codecs, Legacy Audio Drivers, Legacy Video Capture Devices, Media dispozitivele de control, MPU-401 Compatibil MIDI Device, Standard Game Port , Video Codecs). Nu sunt sigur, dar este MPU-401 Compatibil MIDI Device presupunem pentru a fi acolo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC-ul este de marcă sau personalizat construit?
| |||
| |||
| Calculatorul meu este personalizat construit. I-am cumpărat-o ~ acum 3 ani. |
|
| |||
| |||
| Ok, te-ai placa de sunet a instala software-ul pentru placa de bază. |
|
| |||
| |||
| Calculatorul meu nu a venit cu orice software. Am investigat problema mea mai departe şi am descoperit că Windows nu este a detecta orice dispozitive audio. Orice idee de ce? Am încercat deja actualizarea meu drivere. |
|
| |||
| |||
| Calculatorul meu nu a venit cu orice software. |
|
| |||
| |||
| Aşa cum am spus ai nevoie pentru a instala driver-ele audio. Dacă aţi construit de maşină, atunci ar trebui să fi primit o placa de bază pentru driverul de disc. Dacă nu aveţi discul apoi trece pe la placa de bază de pe site-ul producători şi de drivere audio aşa. |
|
| |||
| |||
| Multumesc Dave:) |
|
| |||
| |||
| Va asteptam cu drag. Lasă-mă să ştiu dacă mă blochez. |
![]() |
|
| Marcaje |