![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Môj starý pevný disk zápalné tak jsem koupil na pevnom disku, aby ho nahradiť. Po inštalácii systému Windows a niekoľko a niekoľko ďalších SW, som sa snažil počúvať nejakú hudbu, ale já nic neslyším. Viem, že môj reproduktory sú v pohode, pretože som sa na mojom druhom počítači. Ja tiež viem, že moja integrovaná zvuková karta sa nerozloží, pretože to bolo v poriadku pred týždňom na môj starý pevný disk. I ručne aktualizované mojej zvukové ovládače Windows, ale hovorí, že sú všetky aktualizovaný. Bol som pri pohľade na môj zvuku, videa a herných zariadení podľa môjho správca zariadenia, a videl som 7 zariadení (Audio kodeky, Legacy Audio Vodiči, Legacy Zariadenia na digitalizáciu videa, Media Control Zariadenia, MPU-401 kompatibilní MIDI zariadení, Standard Herné Port , video kodeky). Já nejsem jistý, ale je MPU-401 kompatibilní MIDI zariadení Predpokladám sa tam?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Je váš počítač alebo vlastné značkové postavený?
|
|||
|
|||
|
Môj počítač je vlastné postavená. Koupil jsem ji ~ 3 rokmi.
|
|
|
|||
|
|||
|
Dobre, urobil inštaláciu zvukové karty software pre vašu platňu.
|
|
|
|||
|
|||
|
Môj počítač neprišiel so žiadnym softvérom. I skúmajú ďalšie môj problém a ja som zistil, že Windows nie je odhaliť akékoľvek audio zariadení. Akékoľvek nápady, prečo? Už som sa pokúsil aktualizácii môjho vodiča.
|
|
|
|||
|
|||
|
Môj počítač neprišiel so žiadnym softvérom.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ako som povedal, čo potrebujete k inštalácii audio ovládača.
Ak si postavil stroj potom by ste získali základné doske vodiča disk. Ak nemáte na disku, potom sa pozrite na doske na internetových stránkach výrobcu a získať audio ovládače spôsobom. |
|
|
|||
|
|||
|
Vďaka Dave:)
|
|
|
|||
|