![]() |
|
| |||
| |||
| Мој стари хард диск из спаљене тако да сам купио хард диск га заменити. Након што сам инсталиран систем Уиндоус, а неколико и неколико других софтвер, ЈА суђен за слушање музике неке, али ја не чујем. ЈА кноткле мој звучници су у реду, јер сам их на мој други рачунар. ЈА исто тако да знам да моја интегрисана звучна картица није сломљена, јер је радни недељу дана фино мој стари на чврстом диску. ЈА ручно ажурира моје аудио драјвера, но Уиндоус, каже да су све ажурирано. Био сам у потрази за мојим звук, видео и игре Контролори под девице манагер, а сам видео 7 уређаји (Аудио Цодец, Легацы аудио драјвера, Легацы Видео уређаји бележења, Средства за контролу уређаја, МПУ-401 Цомпатибле МИДИ Девице, Стандард Гаме Порт , Видео Цодец). Нисам сигуран, али је МПУ-401 Цомпатибле МИДИ Девице претпоставимо да се тамо? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли је ваш рачунар или обичај брандед изграђено?
| |||
| |||
| Мој рачунар је обичај изграђена. ~ Купио сам га пре 3 године. |
|
| |||
| |||
| Ок, јесте ли инсталирате звучну картицу софтвер за ваше матичне плоче. |
|
| |||
| |||
| Мој рачунар није дошао са било којим софтвером. И мој проблем додатно истражили и открио сам да Уиндоус није откривање било које аудио уређаје. Било који идеја зашто? Ја сам већ покушао исправци моје возача. |
|
| |||
| |||
| Мој рачунар није дошао са било којим софтвером. |
|
| |||
| |||
| Као што сам рекао морате инсталирати аудио драјвера. Ако сте изградили машине онда би добила је матична плоча дривер диск. Ако немате диск онда потражити матичне плоче на уеб страницу произвођача и добити аудио дривер који начин. |
|
| |||
| |||
| Даве Хвала:) |
|
| |||
| |||
| Ви сте добродошли. Јави ми ако вам запети. |