![]() |
|
| |||
| |||
| Eski sabit disk ben bunu değiştirmek için bir sabit disk satın çıkışı yanmış. Sonra Windows ve çeşitli ve çok sayıda başka yazılımlar yüklediyseniz, bazı müzik dinlemek için denedim, ama bir şey duymak yoktur. Çünkü benim diğer bilgisayar bunları denedim benim hoparlörler iyi biliyorum. Çünkü çalışıyordu ben de kendi entegre ses kartı bozuk değil, iyi bir hafta önce eski sabit diskinizde biliyorum. Elle Diğer ses sürücüleri güncellenen, ancak Windows hepsi güncellenir söyledi. Ben at ses, video at ve oyun denetleyicileri benim cihaz yöneticisi altında arıyordum, ve (Ses Codec, Eski Ses Sürücüleri, Eski Video Çekim Cihazlar, Medya Kontrol Cihazları, MPU-401 Uyumlu MIDI Cihaz, Standart Oyun Bağlantı Noktası 7 cihazlar gördüm Video Codec). Yani, emin değilim ama bir MPU-401 Uyumlu MIDI Aygıtı orada olmaya varsayalım? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC markalı veya özel yapılmış mı?
| |||
| |||
| Benim bilgisayardan özel yapılmış. Satın aldım ~ 3 yıl önce. |
|
| |||
| |||
| Tamam, bu anakart için ses kartı yazılımı yüklemek yaptım. |
|
| |||
| |||
| Benim bilgisayarda herhangi bir yazılım ile gelmedi. Ben daha sorunumu soruşturma ve Windows herhangi bir ses cihazları tespit olmadığını keşfetti. Herhangi bir fikir neden? Zaten benim sürücüleri güncellemeyi denedim. |
|
| |||
| |||
| Benim bilgisayarda herhangi bir yazılım ile gelmedi. |
|
| |||
| |||
| Olarak i ses sürücüleri yüklemeniz gerekir dedi. Eğer makine sonra bir anakart sürücü disk aldınız da yaptı. Eğer üretici firma web sitesi ve ses sürücüleri almak bu yolda anakart bakarak diski yok. |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler Dave:) |
|
| |||
| |||
| You're welcome. Eğer takılıyorum bana bildirin. |
![]() |
|
| Bookmarks |