![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мій старий жорсткий диск згорів так що я купив жорсткого диска для його заміни. Після установки Windows і декілька і декілька інших програмного забезпечення, я намагався слухати музику, але я нічого не чую. Я знаю, мої колонки відмінно, тому що я намагався їх на мій інший комп'ютер. Я також знаю, що мої Інтегрована звукова плата не порушена, оскільки він працює нормально тиждень тому мій старий жорсткий диск. Я вручну оновив свою аудіо драйверів, але Windows говорить, всі вони оновлюються. Я дивилася на мою на звук, відео та ігрові контролери під моїм Device Manager, і я побачив, 7 пристроїв (аудіо кодеків, Legacy Audio Drivers, Legacy Video Capture Devices, Media Control Devices, MPU-401 сумісний пристрій MIDI, Standard Game Port , відео-кодеків). Я не впевнений, але MPU-401 сумісний пристрій MIDI Припустимо, що там буде? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи є ваш комп'ютер марки або індивідуальним замовленням?
| |||
| |||
| Мій комп'ютер індивідуальним замовленням. Я купив його ~ 3 роки тому. |
|
| |||
| |||
| Гаразд, ти встановити звуковою картою програмне забезпечення для вашої материнської плати. |
|
| |||
| |||
| Мій комп'ютер не прийти з будь-яким програмним забезпеченням. Я досліджував моя проблема далі і я виявив, що Windows не виявляє будь-які аудіо-пристроїв. Будь-які ідеї, чому? Я вже пробував в оновленні драйверів. |
|
| |||
| |||
| Мій комп'ютер не прийти з будь-яким програмним забезпеченням. |
|
| |||
| |||
| Як я вже говорив вам необхідно встановити аудіо драйвера. Якщо ви побудували машина, то ви б отримали диска драйвера материнської плати. Якщо у вас немає диску потім заглянути в материнську плату на виробників веб-сайт і отримати аудіо драйверів, які шляхом. |
|
| |||
| |||
| Thanks Dave:) |
|
| |||
| |||
| Ласкаво просимо. Дозвольте мені знати, якщо ви застрягли. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Розводка для Realtek AC'97 Audio для VIA (R) аудіо-контролером?!?! | Хорхе Луїс | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 0 | 11 червня 2009 12:52 |
| Аудіо / модем на автобусі High Definition Audio? | Мулли D | Генеральний обладнання чат | 10 | 5 липня 2008 14:19 |
| Що краще для запису аудіо - Creative / M-Audio | ghozt | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 2 | 30 січня 2008 14:54 |
| HD Audio | Мікель | Мультимедіа & кодеки | 3 | 13 січня 2008 15:00 |
| Авто аудіо налаштування | mrdaveyk | Off Topic Discussion | 2 | 14 листопада 2007 17:35 |
| Різьба Інструменти | |
| |