![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar. Mám Dell Dimension 3100, relativně nový, CD a DVD, jak správně, v závislosti na Správce zařízení. Nicméně, nemůžu dostat žádný zvuk prostřednictvím reproduktorů nebo sluchátek moje. Pokud jsem při pokusu o přístup k ovládání hlasitosti, to mi říká Nemám aktivní směšovač zařízení k dispozici. Z ovládacího panelu Zvuky & Audio Devices oddílu, potvrzuje, že neexistuje žádná audio zařízení. Na záložce Audio je zcela šedě. Chtěl bych poslouchat hudbu, zvukové stopy na video apod. Může to někdo navrhnout, jak se dostat zpátky na místo, kde jsem byl - s touto funkcí plně k dispozici? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeden z vašich Dell CD bude označeno ovladače.
| |||
| |||
| Jeden závit je dost, děkuji. |
![]() |
|
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pin úkoly pro Realtek ac'97 audio pro přes (r) zvukový řadič?? | Jorge Luis | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 0 | 11. června 2009 12:52 |
| Problémy se zvukem a audio zařízení | robert1947 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 3. června 2009 06:53 |
| Zvukové Pls? No Audio Device Instalovaný po Formát | Black Magic | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 4. březen 2009 04:17 |
| Audio / Modem Zařízení na High Definition Audio Autobus? | Mully D | Obecné Hardware Chat | 10 | 5. července 2008 14:19 |
| No Audio Device | tiffymarie1 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 5 | 20. března 2007 02:24 |
| Thread Nástroje | |
| |