![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου. Έχω ένα Dell Διάσταση 3100, σχετικά νέα, CD-ROM και DVD-ROM και οι δύο λειτουργούν κανονικά, σύμφωνα με την Διαχείριση συσκευών. Ωστόσο, δεν μπορείτε να πάρετε οποιοδήποτε ήχο από ηχεία ή ακουστικά μου. Αν προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στον όγκο ελέγχου, μου λέει δεν έχω ενεργό αναμεικτήρα συσκευές διαθέσιμες. Από τον πίνακα ελέγχου της Ήχοι & Audio Devices τμήματος, επιβεβαιώνει δεν υπάρχει συσκευή ήχου. Η καρτέλα Audio είναι εντελώς greyed out. Θα ήθελα να ακούσετε μουσική, τα ηχητικά κομμάτια του βίντεο κλπ. Μπορεί κανείς τον τρόπο με τον οποίο προτείνω να επιστρέψουμε στο σημείο όπου θα χρησιμοποιηθούν για να είναι - με αυτή τη λειτουργία πλήρως διαθέσιμες; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ένα από τα CD σας Dell θα φέρουν οδηγοί.
| |||
| |||
| Ένα νήμα είναι αρκετή, ευχαριστώ. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Pin αναθέσεις για Realtek AC'97 Audio for μέσω (r) ελεγκτή ήχου;!;! | Jorge Luis | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 0 | 11 Ιουν 2009 12:52 |
| Προβλήματα με τη χρηστή και συσκευή ήχου | robert1947 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 3η Ιουν 2009 06:53 |
| Ήχος Pls; Δεν Audio Device Installed μετά Format | Black Magic | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 4η Μαρ 2009 04:17 |
| Audio / Modem Device για High Definition Audio Bus; | Mully D | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 5 Ιουλ 2008 14:19 |
| Δεν Audio Device | tiffymarie1 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 5 | 20 Μαρ 2007 02:24 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |