![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok. Imam Dell Dimension 3100, relativno nove, CD i DVD pogona kako radi pravilno, u skladu s Device manager. Međutim, ja ne može dobiti bilo koji zvuk preko zvučnika ili slušalica moje. Ako JA pokušati pristup volumen kontrola, kaže ona meni Ja nemam mikser aktivni uređaji dostupni. Iz Control panel's Zvuci & Audio Devices poglavlje, ona potvrđuje da nema audio uređaja. Audio kartice je potpuno greyed out. Htio bih za slušanje glazbe, zvuka pjesme na video's itd. Može bilo tko sugeriraju kako da biste dobili leđa to gdje sam se - uz ovu funkciju u potpunosti na raspolaganju? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jedan od Vaših Dell CDs Vozači će biti označene.
| |||
| |||
| Jedna nit je dovoljno, hvala. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pin zadataka za realtek ac'97 za audio putem (r) audio kontroler??! | Jorge Luis | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 0 | 11. lipnja 2009 12:52 |
| Problemi sa zvukom i audio uređaj | robert1947 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 3. lipnja 2009 06:53 |
| Sound pls? Ne Audio Device Installed nakon Oblik | Black Magic | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 4. ožujak 2009 04:17 |
| Audio / Modem Uređaj na High Definition Audio Bus? | Mully D | General Hardware Chat | 10 | 5. srpnja 2008 14:19 |
| Ne Audio Device | tiffymarie1 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 5 | 20. ožujak 2007 02:24 |
| Thread Tools | |
| |