![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas. Turiu Dell Dimension 3100, sąlyginai naują, CD-ROM ir DVD-ROM ir veikia tinkamai, atsižvelgiant į Device Manager. Tačiau aš negaliu gauti jokio garso per mano garsiakalbiai arba ausinės. Jei bandau patekti volume control, jis man sako, aš ne aktyvus maišytuvai įrengiami įtaisai. Nuo Control panel "Garsai ir garso įrenginiai skyriuje, ji patvirtina, nėra garso prietaiso. Garso kortelėje yra visiškai pilka. Norėčiau klausytis muzikos, garso takelius ant vaizdo ir tt Ar kas nors pasiūlyti, kaip grįžti į ten, kur aš anksčiau - su šia funkcija galima naudotis? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vienas iš Jūsų "Dell" diskai bus žymimi vairuotojai.
| |||
| |||
| Vienas siūlelis yra pakankamai, ačiū. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pin užduotys Realtek AC'97 audio for via (R) garso reguliatorius?!?! | Jorge Luis | Sound, Speakers & MP3 Players | 0 | Birželis 11, 2009 12:52 |
| Problemos su garsu ir garso įrenginys | robert1947 | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | 3 birželis 2009 06:53 |
| Garso Pls? Nėra garso sumontuotais po formato | Black Magic | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | 4 kovas 2009 04:17 |
| Audio / Modem Device on High Definition Audio Bus? | Mully D | General Hardware Chat | 10 | 5 liepa 2008 14:19 |
| Nr Audio Device | tiffymarie1 | Sound, Speakers & MP3 Players | 5 | Kovas 20, 2007 02:24 |
| Temos įrankiai | |
| |