![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar. Mám Dell Dimension 3100, relatívne nový, CD a DVD, ako správne, v závislosti na Správca zariadení. Avšak, nemôžem dostať žiadny zvuk prostredníctvom reproduktorov alebo slúchadiel moje. Ak som pri pokuse o prístup na ovládanie hlasitosti, to mi hovorí Nemám aktívny zmiešavač zariadenia k dispozícii. Z ovládacieho panela Zvuky & Audio Devices oddielu, potvrdzuje, že neexistuje žiadna audio zariadení. Na záložke Audio je úplne sivé. Chtěl bych počúvať hudbu, zvukové stopy na video apod Môže to niekto navrhnúť, ako sa dostať späť na miesto, kde som bol - s touto funkciou, plne k dispozícii? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeden z vašich Dell CD bude označené ovládače.
| |||
| |||
| Jeden závit je dost, děkuji. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pin úlohy pre Realtek AC'97 audio pre cez (r) zvukový řadič?? | Jorge Luis | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 0 | 11. júna 2009 12:52 |
| Problémy so zvukom a audio zariadenia | robert1947 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 1 | 3. júna 2009 06:53 |
| Zvukové Pls? No Audio Device Inštalovaný po Formát | Black Magic | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 1 | 4. marec 2009 04:17 |
| Audio / Modem Zariadenie na High Definition Audio Autobus? | Mulla D | Všeobecné Hardware Chat | 10 | 5. júla 2008 14:19 |
| No Audio Device | tiffymarie1 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 5 | 20. marca 2007 02:24 |
| Thread Tools | |
| |