menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Žádný zvuk s MP4

Reply

Thread Nástroje
Old 4.února 2008, 08:48
Nový člen skupiny

Default Žádný zvuk s MP4

Zdravím všechny
Já používám program nazvaný Azureus, kdy jsem se stahovat hudbu, kterou hraje pokuty ve Windows Media Player, ale když jsem stahovat hudbu videa není zvuk. A kamarád navrhl jsem použít program s názvem kombinované Společenství Codec ale to zatím nefunguje.
Jakékoliv nápady, prosím.
Old 4.února 2008, 09:02
Dárce Skupina

Default Žádný zvuk s MP4

Bit-torrent klienta jste pomocí tendenci být použit nelegální downloaders. Stejné jako uTorrent.

Říkáte, že jste stahování hudby. Potvrdit je z právní stránky, než jsme schopni pomoci. A stránce odkaz, by bylo lepší, abychom mohli posoudit sami, protože hodně lidí, kteří nejsou obeznámeni s legalitou tohoto.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 23. března 2008, 13:59
Člen Skupina

Default Žádný zvuk s MP4

Jediný důvod HES Nedostávám zvuk je proto, že potřebuje kodek pro to, co je to na hraní.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Im Fead se s Palubní zvuku. POTřEBA dobrý herní zvuková karta. cheesepuff Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 8 18. května 2009 12:27
Vyprsti Čas Použití Palubní Sound-Jak získat My Surround zvuku do práce? cheesepuff Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 14 9. května 2009 20:59
Sony Brava Tv Zvukové zvyklý Vyjdiž My Surround Sound System andnlou Vypnout Téma diskuze 4 29. března 2009 02:03
Nevyhovující kvalitu zvuku z nových surroundový zvukový systém Tplayer2007 Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 4 13. leden 2009 15:43
MP3 zvuku v pořádku, ale jiné zvukové pryč špatně! FamicomFreak Multimedia & Kodeky 7 25 ledna 2008 10:33
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.